in , ,

«Мукає, як корова»: зрадницю Ані Лорак в черговий раз висміяли в Мережі

Нещодавно співачку-зрадницю Ані Лорак в котрий раз безжально висміяли в Мережі.

Причиною цього стали відео, які опальна артистка виклала на особистій сторінці в Instagram. На одному з них Лорак в кадрі постала у довгій блискучій сукні з глибоким декольте та у босоніжках на високих підборах. Співачка показала на камеру як вона розспівується перед виступом.

Інтернет-користувачі не забарилися з реакцією на це відео. Коментарі були такими: «Мукає, як корова», «Господи, навіщо це нам показувати?», «Лорак вже давно не та», «Цікаво, багато ще людей, які ходять на її концерти?», «Лорак і її пісні — це пережитки минулого», «Яка ганьба».

Також Лорак поділилася з підписниками ще одним відео, де вона на високих підборах намагається спуститися зі сходів. Юзери одразу ж висміяли артистку за те, що це мало вкрай незграбний вигляд. На їхню думку, Лорак повинна бути обережнішою — адже такі витівки можуть привести до «фіаско».

Варто зазначити, що Ані Лорак продовжує будувати музичну кар’єру в Росії та замовчує геноцид власного народу. Наразі після великого сольного концерту з нагоди її дня народження артистка гастролює великими містами країни-терористки.

Читайте також: Як поплатилися за підтримку Кремля Таїсія Повалій, Ані Лорак, Лоліта та інші артистки-зрадниці

«Доведеться чекати 53 роки, аби він повернув все»: Ігор Кондратюк шокував сумою, яку йому заборгував Козловський

«Путін помер»: в Росії знову хоронять диктатора — що ж відбувається насправді?