in , ,

«Має квартиру у Москві»: Павло Зібров розповів про що зрадниця Повалій бреше про своє тяжке життя

Відомий співак та народний артист України Павло Зібров днями розповів про те, що його колись близька подруга, а нині ганебна зрадниця Таїсія Повалій бреше росЗМІ про свій майновий стан. До речі, кремлівська запроданка нещодавно отримала російське громадянство — це сталося 24 серпня, у День Незалежності України. Що про це думає Павло Зібров та якими секретами про Повалій він вирішив поділитися — розповідаємо у нашому матеріалі.

Зібров вважає, що така дата отримання паспорту артисткою є не випадковим збігом, а свідомим її вибором — адже Повалій давно стала одним з найпотужніших «рупорів» російської пропаганди. «Я думаю, що дата, коли їй дали громадянство: 24 серпня – День Незалежності України, це не збіг обставин.Кремль їй платить хороші гроші, і впевнений, що використовують у своїй пропаганді на повну. І це також: отримала в такий день російське громадянство народна артистка України. Вони ж її так там оголошують! Подивіться, вона на їхніх заходах співає про Росію-матушку! Цим годується з кремлівської помийки. Що тут коментувати: це багнюка! А її все затягує і затягує туди – вже тільки вуха стирчать.», — висловився артист.

Павло Зібров розповів, що дружив з Таїсією Повалій 28 років

Павло Зібров дуже обурений нинішньою позицією Повалій — адже за словами артиста, вони були добрими друзями та він ніколи не чекав такого від співачки. «Ми були в дуже гарних стосунках. Та й не дивно – скільки років пропрацювали разом. 28 років – розумієте? А потім – от тобі і на! Опинилися на різних берегах. Кожен собі обирає, як-то кажуть, своє майбутнє. От вони своє з чоловіком Ліхутою пов’язали з Росією» — сумно додав співак.

Також Зібров наголосив — те що наразі розповідає Повалій в інтерв’ю для російських пропагандистських ЗМІ є цілковитою брехнею. Так наприклад, артистка-запроданка часто жаліється, мовляв в неї нема власного житла і тому доводиться його знімати, а також нарікає, що нікуди за межі Росії не їздить. Але насправді це не так. «У неї є квартира у Москві! Ще років п’ятнадцять тому вже була. Нормальні гонорари в Росії отримувала ще тоді. І за кордон їздить – не слухайте! З українським паспортом, безперешкодно по білому світу. Беруть з Ліхутою квиточок на літак і через Казахстан або Грузію – у будь-який куточок. І показує вона не паспорт з російською куркою, а наш, український.» — зауважив Павло.

Зібров стверджує, що Повалій регулярно їздить за кордон

Варто зазначити, що виконавець у свій час був знайомий з мамою Таїсії, про що він також згадує. Мати артистки після від’їзду Повалій до Росії продовжувала жити у своєму будинку у Київський області. Зібров розповів: «Добре знав і її маму. Вона, звичайно, на початку вторгнення намучилася: будинок у Київській області – стріляли просто над головами. Жінка вже старенька, хвора: куди їй було їхати в ту Москву? Що їй там робити? Тут хата, обійстя. Зрозуміло, що вона не хотіла нікуди їхати. Але Таїсія прекрасно розуміє, що вона сюди не приїде на похорон мами, тому і вмовила її переїхати«.

Таїсія Повалій зі своєю мамою

Окрім того, Зібров стверджує, що офіційно співачка не володіє нерухомістю: «Хата під Києвом записана не на Таїсію – на неї нічого немає. Будинок – на мамі, квартира – на синові Денисі. Можливо, якась земельна діляночка – і це все. В Іспанії у них є майно – хороший будинок на березі моря. Я там не був. Але знаю, бо поряд з ними живе мій друг. Там мешкає Денис».

Читайте також: «Прибрати його тепер неможливо» — зрадниця Повалій показала росіянам, як хірург спотворив її обличчя

Наркотична залежність Топалова та насильство в сім’ї: стали відомі шокуючі подробиці про шлюб Регіни Тодоренко

Тельцям — візит до лікаря, а Дівам- конфліктна ситуація: гороскоп на 27 жовтня