in

Alina Pash приголомшила користувачів Мережі еротичними фото: співачка показала оголений бюст

Нещодавно відома українська співачка Alina Pash вирішила вразити шанувальників контентом еротичного характеру.

На особистій сторінці в Instagram артистка опублікувала декілька відвертих знімків. Так на одному з них вона постала в кадрі з повністю оголеним бюстом, прикривши стегна рушником. До слова, на цьому фото Аліна закрила одне око рукою — деякі фани співачки побачили в цьому жесті прихований масонський символ.

Свій допис співачка підписала так: «Не потребую костюма на Геловін. І жодних цукерок, потрібні лише донати. Посилання у сторіз.»

У сторіз Аліна розмістила ще одне фото з цієї фотосесії топлес, на якому вона була зображена в іншій позі. На цей раз Паш прикривала груди руками. На цьому пікантному місці знімка вона розмістила посилання на збір коштів на рації для бійців херсонського напрямку.

Втім, реакція підписників співачки на такий відвертий контент виявилася неоднозначною — деякі шанувальники підтримали Аліну, але не обійшлося і без критики. Зокрема, коментарі були такими: «Цицьки класні, а що з оком?«, «Нам, відьмам, костюм не потрібен«, «Одне око закрила і маєш костюм масона, — геніально«, «Я так розумію, ідеї вже закінчилися«, «Дуже крутезне фото. Респект за відвертість!«.

Читайте також: У міні бікіні під бризками водоспаду: 60-річна Демі Мур показала яскраві фото подорожі Великим Каньйоном

«Багато хто думає, що я дитина» — як виглядає найменша зірка фільмів для дорослих зі зростом 106 см

Скандальний російський актор похизувався новим паспортом на фоні прапора України