in

62-річний фінансист із США перетворився на «безстатевого дракона»: вражаюча історія моторошного перевтілення

62-річний Річард Ернандес родом з Техасу, що колись працював банкіром, вирішив стати першим в світі «безстатевим драконом». Для цього останні десять років він застосовує різні модіфікації власного тіла, що наближають його до мети та перетворюють на міфічного монстра. Зараз тіло американця повністю вкрито татуюванням та пірсингом, він має роздвоєний язик та ніс як Волдеморта з світу «Гаррі Поттера».

Річард змінив ім’я на Тіамат Легіон Медуза, але деякі кличуть його «Леді-Дракон». Також він просить звертатися до нього не «він», а «вони», аргументуючи це його неналежністю до будь-якої статі. В інтерв’ю з ютубером Ентоні Падільєю Ернандес поділився подробицями свого перевтілення з високопоставленого фінансиста на справжнього фріка. За його словами, в 40-річному віці чоловік вже мав 79 прихованих пірсингів, але хотів більш помітних татуювань та проколів.  Для того щоб досягти бажаної зовнішності Річарду довелося покинути свою кар’єру та витратити 80 000 долларів — адже одними тільки татуюваннями та пірсингом колишній фінансист не обмежився.

Річард Ернандес до та після трансформації

Поступово Ернандес зробив татуювання на обличчі, роздвоєння язику та імплантати рогів на чолі. Але і цього виявилося замало — згодом чоловік наважився на радикальну процедуру, а саме, розпилення носа. Він пояснив це тим, що має «духовний зв’язок» зі зміями, а також своєю любов’ю до Волдеморта.

«Коли я вперше подивився Гаррі Поттера, і побачив Лорда Волдеморта як одного з персонажів цього фільму, – пояснює Річард, – я одразу закохався«. «Я хочу вийти заміж за Лорда Волдеморта – ми були б такою чудовою парою«, – додає він.

Як виглядає Річард Ернандес зараз

Зараз американець має лускоподібний малюнок на шкірі, білки його очей зататуйовані зеленим чорнилом, більшість зубів відсутні, а розділений язик та ряд рогів доповнює страхітливий образ. Аби стати «безстатевим драконом» чоловік вже видалив яєчка та збирається остаточно позбутися статевих органів. Крім того, Річард має незвичне хобі — підвішувати себе на гаках для м’яса.

«Я вишу на гаках…найбільше гаків, які були в моєму тілі за один раз – 50 штук«, – каже він. Про все це він розповів на подкасті Soft White Underbelly.

Незвичайний вигляд чоловіка викликав чимало критики та негативних реакцій людей протягом багатьох років. Але Річард не зважає на це, бо вже звик мати справу з хуліганами тому, що  виріс у консервативному Південному Техасі — будучи при цьому відкритим геєм. Він похвалився тим, що завжди виходив переможцем з вуличних бійок.

Річард Ернандес зі своїм маленьким сином

Ернандес має дорослого сина, який не визнає експериментів батька із зовнішністю. «Відносини з моїм сином змінилися», – зізнався американець. – На момент, коли я почав свою трансформацію, моєму синові вже виповнилося 16, і він відмовився від мене». «Мого сина немає в моєму житті вже сім років, я сподіваюся, що він принаймні спостерігає за мною в Інтернеті. Саме через це я користуюсь соц. мережами», – сумно додав Річард.

Читайте також: Грецька богиня серед людей: 57-річна Сальма Хайєк вразила формами в облягаючій сукні кольору слонової кістки

«Виявився мудрішим за Потапа» — український продюсер повідомив про завершення кар’єри Олега Винника

«Філ» засудив злочинні дії Кремя, а «Биков» рвався на передову: яку позицію посіли герої серіалу «Інтерни» щодо війни в Україні