in

Українська блогерка з найбільшими вилицями у світі показала архівне фото: як виглядала Анастасія Покрещук 5 років тому

Нещодавно відома українська блогерка Анастасія Покрещук, яка прославилася завдяки своїм найбільшим у світі штучним вилицям, вразила користувачів Мережі своїм архівним фото п’ятирічної давнини. На знімку можна помітити, що дівчина вже мала характерну зовнішність, створену за допомогою пластичних операцій, але її вигляд ще не був змінений до невпізнання.

На фото, опублікованому в соцмережі Instagram, Анастасія позує зі своєю собакою Шанті.   П’ять років тому дівчина ще не мала масивних вилиць, чітко окресленого підборіддя та дредів — все це з’явилося в її образі пізніше. Вочевидь світлина була зроблена до того, як блогерка вдалася до численних змін свого тіла — адже вона збільшила груди, зробила ліпосакцію, ліпофілінг сідниць та кубики пресу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anastasiia👑 (@justqueen88)

Підписники Покрещук не забарилися відреагувати на новий пост блогерки. Інтернет-користувачі були відверто розчарованими змінами у зовнішності дівчини. «Була ж нормальна, офігенно красива дівчина», «Така приваблива жінка була, а зараз потвору з себе зробила», «Ти була красивішою без щічок і вилиць», «І там, і там красива», «Раніше була візуально привабливіша«, — прокоментували знімок юзери.

Підписники Анастасії Покрещук відмітили, що раніше вона виглядала краще

До слова, більшість своїх пластичних операцій та косметичних процедур Покрещук зробила в Туреччині. Наразі вона проживає в Україні та продовжує активно вести блог — знаменитість хвалиться спортивними досягненнями, сміливими експериментами з волоссям та черговими модифікаціями тіла.

Блогерка часто хвалиться новими модифікаціями тіла

Фотографій, які було зроблено до трансформації зірки, у її блозі немає. Анастасія лише зрідка публікує колажі — аби підписники знали з чого саме розпочався її шлях у змінах зовнішності.

Читайте також: Найкращою європейкою визнали красуню із села на Рівненщині

Зірки-зрадники, які замовчують війну в Україні та відшукали прихисток у диктатора Путіна

65-річна Мадонна в образі нареченої похизувалася своїми принадами