in ,

Рухався зі швидкістю понад 160 км/год: нардеп від «Батьківщини» насмерть збив дівчину у селі на Житомирщині

Смертельна ДТП сталася 3 листопада близько 9:45 на трасі Київ-Чоп у селі Березівці Житомирського району.

За даними поліції, наїзд на 18-річну дівчину скоїв 44-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz GLE». Чоловік рухався у західному напрямку крайньою лівою смугою, коли в цей момент потерпіла вирішила перебігти трасу. Практично одразу стало відомо, що водієм Мерседеса був діючий депутат Верховної ради України від партії «Батьківщина» Андрій Ніколаєнко. В машині, крім нього також перебувала його дружина.

Через кілька годин народний обранець підтвердив свою участь у ДТП публікацією у соцмережі. «На жаль, це правда. Сьогодні зі мною сталося найстрашніше, що може трапитися із водієм – під колесами автомобіля, яким я керував, загинула людина… Запевняю, я усіляко сприятиму слідчим діям, які зараз проводить ДБР, та добровільно пройду всі необхідні експертизи. Я був тверезим, я не порушував правил, але трагедії уникнути не вдалося…», — написав Ніколаєнко.

Варто відзначити, що журналістам програми «Схеми» вдалося з’ясувати, що 40 хвилин до аварії на Наколаєнко був автоматично згенерований протокол за порушення швидкісного режиму — водій іномарки рухався зі швидкістю 162 км/год замість дозволених 110.

Також журналісти встановили, що авто, за кермом якого перебував Ніколаєнко належить його жінці, Катерині Вайдич. Це Mercedes-Benz 2023 року, і вже з квітня місяця за цією машиною зафіксовано 9 порушень швидкісного режиму.

Слід відзначити, що практично одразу на місті пригоди побував колега Ніколаєнка, депутат «Слуги народу» Олександр Федієнко. Він однозначно став на захист Ніколаєнка, і висловив припущення, що дівчина перебігала дорогу в недозволеному місці.

Щоправда, під постом Андрія Ніколаєнка на його сторінці у Facebook користувачі були не такі одностайні:

  • Напевно не потрібно було через місто летіти. З боків видно будинки, значить це населений пункт . Тому ,,не порушував правил ,, залишемо для експертів
  • Якщо люди будуть їздити на транспортних засобах відвищеної небезпеки за правилами, 50 км/год в населеному пункті, а не летіти 100+ плюючи на всіх інших, тому як я король життя, таких випадків буде менше. А тепер відповідайте за свої дії.
  • Там 90км/год а не 162!!!НЕ 162 ,і це так всіляко намагався уникнути ДТП ,там навіть гальмувальних слідів не має 😭😭😭😭 там 2 школи, одна із них це для дітей з обмеженням слуху…Тварина а не людина…
  • Так гарно вибачається у ФБ, а рідні поряд стояли пів дня, хоча б підійшов і поспівчував….
  • Бачила сьогодні це ДТП. Одразу звернула увагу, що номера на авто були вже зняті ззаду, ще подумала, що якийсь крутелик видно.
  • Розкажіть ще, будь-ласка, звідки у вас гроші на новенький GLE 2023 року?

Читайте також. На глибині 8 метрів: на Хмельниччині у відстійній ямі знайшли тіло дитини, яку шукали всім селом

Овнам — не лінуватися, а Близнюкам — уникати конфліктних ситуацій: гороскоп на 4 листопада

Він навіть не розумів що відбувається: відомий продюсер розсекретив, як Кондратюк «розвів» Козловського на суді