in

Вирішила стати «муклою»: який вигляд мала «міс ДНР» Аліна Андрієвська до пластичних операцій

Жителька окупованого Донецька Аліна Андрієвська, більше відома як «міс ДНР», «королева Андрієвська» та «діамант міста», нещодавно стала об’єктом глузувань з боку інтернет-користувачів. Мережею поширилося відео з безглуздим інтерв’ю «міс», у якому та порівнює себе з покійною королевою Єлизаветою ІІ.

Юзерів розсмішили не тільки псевдоінтелектуальні роздуми дівчини — справжнього цькування вона зазнала через свій зовнішній вигляд. Андрієвська називає себе «муклою» — жінкою з наповненими філером губами, яка мріє бути схожою на ляльку. Як виглядала Аліна до косметологічних процедур та численних пластичних операцій — розповідаємо у нашому матеріалі.

Таку зовнішність мала «міс ДНР» до трансформації

Декілька архівних фотографій, на яких Аліна ще має природні риси обличчя, збереглися на її особистій сторінці в соцмережі «Вконтакте». Ще чотири роки тому Андрієвська сприймала себе такою як вона була — без величезних губ та високих вилиць. Але природної привабливої зовнішності дівчині виявилося недостатньо і вона почала своє перетворення в «муклу».

Своє перетворення на «муклу» Андрієвська почала зі збільшення губ

По фото можна зрозуміти, що трансформацію Андрієвська почала з губ, у які вколола неймовірно велику кількість філеру. А згодом змінилися й інші риси обличчя майбутньої «міс ДНР».

Андрієвська встановила імпланти у сідниці

До речі, тіло дівчини теж стало дещо іншим. Так на деяких знімках помітно, що сідниці Аліни мають неприродні вигини та виглядають так ніби в цій частині тіла дівчини встановлено імпланти. Змінилися і груди Андрієвської — вочевидь, вона зробила операцію по їх збільшенню.

Читайте також: «Під чим вона?»: Дмитро Гордон показав відео з дивною поведінкою співачки-путіністки Лариси Доліної

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Водоліям — сфокусуватися на особистих стосунках: гороскоп на 5 листопада

Ішла в магазин за соусом для мами… На Закарпатті п’яний водій БМВ на смерть збив 6-річну дівчинку