in

«Міс ДНР» Аліна Андрієвська відхрестилася від свого титулу та заговорила про війну в Україні

Місцева жителька тимчасово окупованого Донецька Аліна Андрієвська, яку іменують «міс ДНР» заговорила про війну в Україні та відхрестилася від свого титулу.

Проросійська донеччанка, яка привернула до себе увагу в соціальних мережах через помітні зміни у своїй зовнішності та зловживання фотошопом, накинулася на українських журналістів із звинуваченням, що нібито вони розповсюджують про неї фейкову інформацію задля того, аби пропіаритися за рахунок її «знаменитого» імені.

«Я не беруся аналізувати низькі вчинки українських ЗМІ і ту інформацію, яку вони надають про мене. Ви самі розумієте, скільки там фейкової інформації. Просто з того, що говорять оточуючі, — нібито в ДНР я, мабуть, найяскравіша дівчина» — написала «мукла» в Інстаграм.

Аліна Андрієвська відхрестилася від звання «Міс ДНР»

Також «красуня» вирішила повернутися в реальність та пригадала, що зараз війна і через це не можуть відбуватися ніякі конкурси краси. А ще вона зауважила, що ніколи не приймала участі в подібних шоу.

«У нас війна, конкурс проходити не може, ви самі розумієте, з певних причин. Тому мені цей титул ніхто не давав», — заявила опальна блогерка.

Аліна Андрієвська

Насправді ж, цим титулом Аліну нагородили через бажання висміяти її жахливу зовнішність, скандальну поведінку та прихильність до путінської політики. Хоча й у 2021 році вона брала участь у конкурсі «Краса Донбасу», але перемогу тоді здобула Еліна Губушкіна.

Читайте також: Український співак MЕLOVIN повідомив, що втратив рідних людей на війні

Анна Трінчер продемонструвала свою звабливу фігуру у відвертому купальнику на заході сонця в Танзанії

«Зброд з матюкливими гаслами» — скандальна Фаріон обізвала своїх студентів і публічно принизила міністра