in ,

Проміняла Кароль та Каменських на путіністку Доліну: стало відомо куди зникла фіналістка «Голосу країни-10» Анна Трубецька

Юнна співачка із Білорусі — Анна Трубецька, яка завоювала симпатію українських глядачів, засвітилася на російському телебаченні.

Першим вокальним шоу, яке артистка відвідала в Україні став «Х-фактор», де вона підкорила публіку, заспівавши пісню російського артиста Макса Фадєєва «Танцы на стеклах». Судді одноголосно сказали їй «Так» і вона зробила свій вибір в бік Насті Каменської та стала учасницею її команди. На той момент 18-річна дівчина фанатіла від творчості свого наставника.

Через деякий час Анна проявила свої вокальні здібності на іншому українському проекті «Голос країни — 10», де підкорила тренерів піснею Тіни Кароль «Полюс притяжения». «На сліпих прослуховуваннях» артистка обрала команду Тіни і за допомогою її настанов дійшла до фіналу. Довгий час підопічна вітала свого кумира з днем народження і заявляла перед публікою, що Кароль — її муза.

Після такого грандіозного успіху, здавалося б, на співачку чекало світле майбутнє в Україні, але вона перейшла на бік країни-агресорки і наразі знаходиться в Росії. Там вона розвеселяє прихильників путінського режиму та вже вихваляє не Каменських з Кароль, як раніше, а путіністку Ларису Доліну.

На своїй сторінці в Інстаграм Анна розхваляє президента своєї Батьківщини — Олександра Лукашенка та досить часто цитує його вирази у своїх публікаціях. Очевидно, за це й отримує винагороди від «картопляного фюрера».

По діях Анни стає зрозуміло, що саме в країні-агресор вона намірена будувати свою музичну кар’єру і тим самим підтримувати геноцид українського народу.

Читайте також: Тіна Кароль у звабливій сукні еротично повигиналась під дощем у новому відвертому кліпі

«У тєбя проблєми єсть? Лежи!!!» — з’явилося відео з нагрудної камери поліцейського, який вночі побив військового

«Льошо, чому в тебе зараз таке в житті?» — колишня бек-вокалістка Потапа прокоментувала сучасну творчість репера