in

Святий Кличко у компанії проросійського депутата — у скандального забудовника знайшли екстравагантну ікону

У жовтні цього року проти скандального київського забудовника, колишнього депутата Верховної Ради Максима Микитася було відкрито одразу кілька кримінальних проваджень.

Екс-нардепа звинувачують у заволодінні 81 мільйоном гривень, які мають бути спрямовані на будівництво квартир бійцям Національної гвардії. Також Микитася викрили у спробі підкупу мера міста Дніпра, коли він намагався за 22 мільйони гривень отримати дозвіл на укладання контракту з будівництва в Дніпрі метрополітену поза конкурсом.

Наразі бізнесмена затримано, у нього проводяться обшуки. Зокрема, в одному з офісів корупціонера було знайдено цікаві картини — на полотнах у вигляді ікон у лику святих зображені сам Микитась, мер Києва Віталій Кличко, забудовник та проросійський політик Вадим Столар, екс-голова Державного управління справами часів президентства Петра Порошенка Сергій Березенко та інші.

Внизу під картиною виднівся напис «З нами Бог». Фотографії «творів» опублікував на своїй сторінці у Facebook український журналіст Денис Казанський. «Насправді, такі „твори“ розповідають про наші еліти більше, ніж будь-яке розслідування»,  — написав він.

Нагадаємо, подібні картини були виявлені за часів Революції Гідності у тодішнього генерального прокурора Віктора Пшонки. Тоді знахідка викликала загальне обурення та широкий резонанс.

Пшонка в образі Цезаря

Складається враження, що деякі представники нинішньої влади лише хотіли зайняти місце чиновників часів Януковича? Саме такі аналогії виникли у користувачів під публікацією Казанського:

  • Десь далеко розплакався Пшонка😂
  • Дєло Пшонки цвєтьот! Й*бнуті дегроти. І це менталітет усієї української «еліти»!
  • Пшонка 2.0. Боже, хто нами «керує»? Українці, що з вами? Хто обирав цю погань?
  • А ми ще з донецьких сміялися. Пшонка — лише римський імператор, смертний. А ці клоуни себе до числа святих зарахували. Крадій бидло уявив себе елітою.
  • Синдром Пшонки
  • Пшонка стайл форевер
  • ВСЕ як було , так і залишилося !! Тільки поміняли дупи на золотому унітазі та ще проср*ли території …

Читайте також: Рухався зі швидкістю понад 160 км/год: нардеп від «Батьківщини» на смерть збив дівчину у селі на Житомирщині

«Льошо, чому в тебе зараз таке в житті?» — колишня бек-вокалістка Потапа прокоментувала сучасну творчість репера

Близнюкам — зустріч з впливовими людьми, а Дівам — скласти чіткий план: гороскоп на 6 листопада