in ,

Співачку-зрадницю Ані Лорак назвали таємною агенткою: українці в захваті від патріотичної версії її хіта «Полуднева спека»

Днями Мережею поширилася нова версія старого хіта співачки-зрадниці Ані Лорак «Полуднева спека». Композиція зі зміненим текстом та назвою «Самотні москалі» миттю стала вірусною. Цей патріотичний варіант пісні про сучасні реалії, сповнений гаслами підтримувати ЗСУ та знищувати окупантів виконала сама Лорак — вірніше, її голос, створений за допомогою штучного інтелекту. Інтернет-користувачі зазначають — вийшло настільки правдоподібно, що незабаром проти виконавиці відкриють кримінальну справу в Росії, як це сталося після жартів про її «донати на ЗСУ».

Відеокліп до патріотичної пісні «Самотні москалі» було створено з окремих кадрів справжнього кліпу виконавиці «Полуднева спека» 2001 року та реальних відео 2022-2023, що зображують знищення ворожої техніки та самих ворогів. Ролик було розміщено на Youtube, він розпочинається з титрів, у яких зазначено хто саме працював над його створенням — «Музичні сили України, Валерій Залужний, Кирило Буданов, Сергій Стерненко та, звісно, Ані Лорак».

В пісні висміюються російські окупанти, які мали намір «захопити Київ за три дні», але натомість полягли «під безоднею небес». «Десантури вже нема, «вагнерів» нема й «ополчень» твоїх. Вам не жить ніде: вже бригада йде, де Кримський міст впаде… Полонені зеки, синя шваль. Шойгу злито: не вернеться «МіГ». Бо колони нема ніде, на жаль. Львів, як марево, Київ – міф. Зупиняю «КамАЗи» й кораблі. Там, де в попелі ждуть тебе. Москалі… під безоднею небес«, — співає «Ані Лорак».

Користувачі мережі дуже схвально сприйняли таку музичну композицію, пророкуючи їй шалену популярність. Також вони припустили, що співачка-зрадниця матиме проблеми в країні-терористці тоді, коли путіністи почують «Самотні москалі» у її виконанні. Юзери жартома називають Ані Лорак «таємною агенткою» та дякують за підтримку.

Користувачі Мережі були в захваті від відео

Варто зазначити, що автори відео не випадково обрали саме Ані Лорак. Артистка-запроданка, яка замовчує геноцид власного народу заради кривавого заробітку, вже не вперше стає жертвою пранків. А росіяни через свою наївність сприймають всі кумедні фейки про «патріотизм» українки Лорак цілком серйозно. Так наприклад, гучним скандалом для виконавиці завершився жарт українців про її донати на допомогу ЗСУ. Небайдужі користувачі мережі, зокрема блогер-активіст Сергій Стерненко, змогли переконати z-патріотів в тому, що Лорак таємно допомагає ЗСУ. Після цього голова Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін звинуватив співачку у неоднозначній позиції та вимагав звільнити її з російського телебачення. Під загрозою зриву також опинився і великий сольний концерт Лорак у Москві — патріоти Кремля закликали бойкотувати співачку.

Читайте також: «Дожити до перемоги!» — Алла Пугачова вперше висловилась щодо війни в Україні

Стала копією мами: вперше після виїзду з Ізраїлю Галкін показав їх із Пугачовою 10-річну доньку

Стало відомо, як Винник збирається повертатися на українську сцену під виглядом благодійних концертів