in

«Титанік» Потапа готує до плавання нову артистку: стало відомо, з ким продюсер записав дует після розпаду «Потапа і Насті»

Про розлад у стосунках зіркової пари Олексія Потапенка і Насті Каменських стали говорити ще з початку повномасштабного вторгнення.

Подружжя перестало разом показуватися на публіці, публікувати спільні фото і вже давно не стояли поруч на сцені. Воно і не дивно, після повернення репера з Іспанії, де він боягузливо провів кілька місяців після початку великої війни, співак змінився до невпізнаваності. Його нові «витвори» на кшталт «Волонтера» змусили прихильників запідозрити артиста у надмірному вживанні алкоголю чи інших заборонених речовин. Складається враження, що Настя сама намагається триматися осторонь постійно потрапляючого у скандали чоловіка.

Кілька днів назад Олексій анонсував вихід нової пісні, записаної у дуеті. У фанатів зіркової пари уже з’явилася надія на відродження популярного сімейного гурту, однак журналісти порталу «Музвар» їх швидко розчарували. Виявляється, новою «жертвою» зашкварного артиста стала невідома молода співачка «Katarina».

Потап заінтригував прихильників

«Репер, що аніяк не може відстрелити реальність, записав спільний трек зі співачкою Katarina. Обидвоє вже роблять активний прогрів пісні. Питання на мільйон: невже ще залишилися люди, які вважають Потапа успішним продюсером у контексті сьогодення?», – задаються питанням автори розслідування.

Читайте також: Стало відомо, як Винник збирається повертатися на українську сцену під виглядом благодійних концертів

Співачка Аліна Гросу в спідній білизні продемонструвала струнку фігуру

«Були моменти»: Співак Monatik розповів, що зловживав алкоголем на початку повномасштабної війни