in

«Це новий дует, і ви не вгадаєте з ким!» — Потап, ігноруючи критику, з’явився перед фанатами зі свічкою в руках

Відомий український репер Олексій Потапенко, який незважаючи на критику у свою адресу, продовжує тролити українці новими витівками.

Декілька днів тому продюсер потрапив у не зовсім зручну ситуацію, засвітившись в Дубаї на відпочинку в компанії росіян. Мало того, виїхавши за межі України в той час, коли в країні оголошено військовий стан, Потап дозволяє собі спілкуватись мовою країни-терористки. Згодом співак спробував «відбілити» свою репутацію перед українців та назвав, що ж насправді він робить за кордоном. Підтвердив від’їзд артиста і радіоведучий Слава Дьомін, оприлюднивши в Мережі їхню переписку.

Продовжуючи ігнорувати закиди на свою персону, Потап розмістив нове дивне відео в ТікТок, на якому повідомив про дату виходу нової музичної композиції, яку він заспіває в дуеті. Це станеться вперше після розпаду їхнього гурту з Настею Каменських. Він прямує коридором у білосніжній футболці з рушником на плечі, тримаючи в руках величезний скляний свічник з маленькою електронною свічкою всередині. А наприкінці ролику, демонстративно намагається задути її через скло.

«Всім привіт! 17 листопада буде прем’єра нової пісні. Це новий дует! Ви не вгадали з ким я!», — заінтригував репер.

 

Читайте також: Скандальний репер Потап відреагував на новий допис дружини Насті Каменських у соцмережі

Крістіна Орбакайте прокоментувала інформацію про повернення до РФ на Новорічні свята

Користувачі Мережі склали рейтинг найбільш негарних зірок: вибір справді дивує