in

Екс-учасниця гурту «ВІА Гра» напідпитку вийшла у прямий ефір

Українська співачка Міша Романова, справжнє ім’я якої Наталія Могилинець, занепокоїла прихильників своїм зовнішнім виглядом.

Екс-учасниця сексуального тріо «ВІА Гра» нещодавно вийшла у прямий ефір розгубленою і не могла сформувати свої висловлювання і увесь час істерично сміялась. У підписників затаїлася думка, що їхній кумир зловживає спиртними напоями. Такої думки притримався і відомий пліткар українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов.

«Що святкуємо? Святкуємо дуже класний момент, тому що я сьогодні, якщо що, вперше вийшла в ефір», – сказала артистка у прямому ефірі.

Фото https://www.instagram.com/p/CXCAd1TMIve/?img_index=1

Блогер розповів, що від початку повномасштабного вторгнення модель розпочала співати українською мовою та заручилася підтримкою лейбла Макса Барських. А згодом, через сімейні обставини їй довелося виїхати за кордон.

«Вона стала нареченою сина дуже впливових людей. І вона ніби-то переїхала до Європи. Але потім вона зникає з абсолютно усіх радарів, розповідає в сторіз декілька разів, що працює в студії над новою музикою», — розповів Беспалов.

Міша Романова та Максим Барських

А зараз в її житті, за словами Беспалова, щось відбувається, адже знаменитість ніколи не дозволяла собі виходити на зв’язок до своїх шанувальників з такою поведінкою.

«Прийняла на серце градус і вийшла в прямий ефір. Щось відбувається. Щось не дуже хороше в її житті…» промовив пліткар.

Читайте також: Ірина Білик повідомила, що її близька людина рахується безвісти зниклою під Бахмутом

Новий рупор Кремля: Гуморист Павло Воля співав оди Росії, принижуючи історичних постатей Європи

Левам відкриються нові двері, а Стрільці зазнають невдачі: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 листопада