in

П’ятірка знаменитостей, які спробували роль коханки, а згодом відбили чужих чоловіків

Світ шоу-бізнесу сповнений цікавих історій та пригод і за усмішками артистів криється чимало секретів їхнього особистого життя. Не у всіх кохання розпочиналося з казки — деяким знаменитостям довелося пройти тернистий шлях від коханки до законної дружини.

Тоня Матвієнко

Відносини співачки зав’язалися з українським співаком Арсеном Мірзояном у 2011 році на проекті «Голос країни». На той час артист був одружений та виховував з дружиною двох синів. Однак, зустрівши Тоню, артист закохався в неї та прийняв рішення покинути сім’ю. Тому не дивно, що доньку Ніни Матвієнко називають розлучницею.

Віра Брежнєва

Екс-учасниця сексуального тріо «ВІА Гра» Віра Брежнєва також влізла в сім’ю. Свій роман з продюсером Костянтином Меладзе вона закрутила, коли той був одружений на Яні Сум. Але це не стало на заваді для співачки аби отримати бажане. Через деякий час Віра вийшла заміж за композитора та прожила з ним декілька років. Втім, нещодавно стало відомо, що пара офіційно розлучилася.

Лілія Ребрик

Іскра між телеведучою Лілією Ребрик та танцівником Андрієм Диким спалахнула на проекті «Танці з зірками» у 2011 році, коли вони обоє перебували у стосунках. Знаменитість і не відкидає того факту, що вона стала розлучницею сім’ї Андрія. Лілія не планувала серйозних відносин, але чоловік був рішим та наполегливим у своїх діях  і зовсім скоро вони узаконили свої почуття.

Оля Полякова

Пробивна білявка Оля Полякова також спробувала роль коханки, адже на той момент, коли вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком — він був одруженим. Однак, ця роль їй не стала до вподоби і вона наполягла аби Вадим пішов із сім’ї. Згодом вона стала офіційною дружиною Буряковського з яким прожила вже 15 щасливих років.

Настя Каменських

Про відносини Потапа та Насті поговорювали давно — ще коли вони разом виступали на сцені. Проте вони ретельно приховували свої почуття, адже на той період репер був одружений на Ірині Горовій. Врешті-решт у 2019 році терпінню Каменських прийшов кінець і вони з Потапом узаконили свої відносини. Протягом останнього року активно обговорюють розлучення зіркової пари.

Намагався зняти серіал за 33 мільйони: стало відомо скільки заробляє Юрій Горбунов у Раді при Держкіно

Найвідоміший «янгол» жіночої білизни Victoria’s Secret Адріана Ліма спотворила себе пластичною операцією