in

Апетитна не лише ззаду: Кім Кардаш’ян продемонструвала соковитий бюст на фото без бюстгальтера

Американська модель вірменського походження Кімберлі Ноель Кардаш’ян стала відомою багато в чому завдяки своїй визначній «філейній частині тіла».

По всьому світу складають меми про сідниці Кардаш’ян, а мільйони фанаток мріють про «попу як у Кім» . Іноді в спробах перевершити артистку деякі дівчата спотворюють своє тіло настільки, що нагадують швидше інопланетянина, ніж живу людину , але це ніяк не зупиняє її шанувальниць.

Декілька нею власниця іменної лінійки засобів по догляду за тілом SKIMS продемонструвала, що може похвалитися не тільки своїм вражаючим виглядом ззаду. На своїй сторінці в Інстаграм Кардаш’ян продемонструвала своїй більш ніж 360-мільйонній аудиторії свіже фото, на якому постала в нейлонових панчохах і довгій хутряній шубі на голому тілі. Кім спеціально залишила її розстебнутою, ніби ненароком засвітивши пишні груди.

Фото: www.instagram.com/kimkardashian

Знімок оцінили «лайками» понад мільйон користувачів, проте більшість із них розцінили образ як спробу Кім скопіювати нинішню дружину свого колишнього чоловіка Каньє Веста. Як відомо той часто «вигулює» свою кохану, Бьянку Цензорі, чи не повністю оголеному вигляді.

«Сподіваюся, розуму вистачить!», — Алла Пугачова зізналася, що найбільше мріє про припинення війни

«Квиток в один кінець!», — Галкін жорстко потролив Лоліту після заяви про те, куди подінуть її прах