in

Загрожує тюрма за ексгібіціонізм: в Парижі дружина Каньє Веста вийшла в люди без трусів

Епатажна зіркова пара Каньє Вест та Б’янка Цензорі продовжують шокувати прихильників своїм зовнішнім виглядом.

46-річний репер та 29-річна дизайнерка одружилися за ліцензією на «конфіденційний шлюб» у Каліфорнії 20 грудня 2022 року. Це сталося через місяць після розлучення Каньє з Кім Кардашьян. За час подружнього життя ця парочка регулярно з’являється в публічних місцях, при цьому дружина музиканта дивує вибором свого вбрання. Вірогідно, що нова обраниця Каньє поставила собі за мету обійти його колишню дружину в епатажності і, їй це вдалось, судячи з останнього її образу.

Декілька днів тому Цензорі з’явилася на публіці у вкрай відвертому луці, який спричинив справжній фурор. За інформацією DalilyMail, Б’янка та Каньє вирішили повечеряти в одному із ресторанів Парижу. Для цього заходу вона вирішила, що не варто надівати нижню білизну. Її вибір зупинився лише на прозорих капронових колготках на голе тіло та білій короткій шубі.

 

Саме в такому вигляді вона з’явилася в громадському місці. За французьким законодавством тепер їй загрожує штраф у 15 тисяч євро або ж позбавлення волі на 1 рік за пропаганду ексгібіціонізму.

Дружині Каньє загрожує не лише штраф, а й позбавлення волі через ексгібіціонізм

Читайте також: У промоклій до нитки сукні на голе тіло: 59-річна Моніка Беллуччі знялася у звабливій фотосесії під водоспадом

Гороскоп на тиждень 4-10 березня 2024 року: що зірки пророкують для всіх знаків Зодіаку

Левам зміни у житті, а у Риб день розпочнеться з неприємностей: Гороскоп на 5 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку