in

«Я роблю правильний крок»: Олександр Волошин розповів про причину розлучення з Анною Трінчер

Днями відома зіркова пара — співачка Анна Трінчер та блогер Олександр Волошин — офіційно оголосили про те, що вони розлучилися. Раніше артисти спростовували усі можливі чутки про  розрив, але тепер вирішили розповісти широкому загалу правду про їхні стосунки. Анна та Олександр записали спільне відео, у якому відверто розмовляли про минуле. В кінці ролику вони подякували одне одному та міцно обнялися, остаточно попрощавшись зі статусом чоловіка і дружини.

З розмови пари стало зрозуміло, що проблеми у їхніх стосунках почалися тоді, коли  Олександру діагностували депресію. За словами Волошина, він раптом збагнув, що більше не в змозі робити свою дружину щасливою — тож йому довелося прийняти рішення про розлучення.

Олександр Волошин перебував у шлюбі з Анною Трінчер 3 роки

На особистій сторінці в Instagram блогер поділився причиною такого рішення. Олександр зізнався, що його рідний батько у стосунках з його матір’ю неодноразово принижував, ображав та бив її. Волошин зрозумів — він не хоче бути таким як його батько. Олександр розповів, що  має інший характер, але деякі риси йому дійсно передалися «генетично» — він дуже швидко перегорає у будь-яких стосунках.

Блогер зізнався — коли його почуття до Трінчер стали не такими як були раніше, він намагався якось цьому зарадити. Та попри те, що Олександр почав ходити до психологів та відвідувати парні сеанси, він все одно перегорів.

Блогер зізнався, чому саме розлучився з дружиною

«Я дав обіцянку собі: якщо я буду у стосунках відчувати, що перегораю, то повинен зробити все, щоб прибрати це, або сказати про це людині і не допустити зі свого боку «аб’юзивної» поведінки. Саме це я і зробив зараз. Я прийшов до Ані і чесно все розповів. На ситуацію можна подивитися з різних сторін. Можна багато говорити і шукати хто правий, а хто — ні. Але я знаю, що для себе і для своєї, ще на той момент дружини, я роблю правильний крок, який зробить нас обох в майбутньому більш щасливими«, — підсумував Волошин.

Читайте також: «Для мене це маленька смерть» — Анна Трінчер оголосила про розлучення з Волошиним

Репер Каньє Вест та його колега несподівано підтримали Україну та негативно висловились про росіянок

Це пов’язано не з війною: наближений в оточенні Ротару повідомив, чому співачка веде самітницький спосіб життя