in

«Анна Трінчер чи Skylerr»: популярний ведучий назвав хто став найкращою співачкою в Україні у 2023 році

Відомий український ведучий Олег Борисов в ефірі каналу «Дім» назвав ім’я співачки, яку він вважає найкращою у 2023 році з поміж усіх інших українських артисток.

Він зізнався, що артисткою, котра найбільше його вразила була співачка Skylerr. Так він згадав, що її пісня «Вечорниці» миттю стала хітом. Але після цього артистка не зупинилася на досягнутому та почала будувати музичну кар’єру, не зменшуючи темпу — так, зокрема, Skylerr буде брати участь у цьогорічному Нацвідборі на Євробачення.

«Я підписаний на неї скрізь. У неї корпоративи, спів, вихід нових чуттєвих пісень. Для мене це приклад того, що вона ще недавно була студенткою, а зараз у тебе все розплановано і за тебе б’ються на івентах«, — розповів Борисов.

А от його співрозмовник, ведучий Мішель Сайкалі, зазначив — Skylerr, безумовно заслуговує поваги, але, на його думку, найкращою співачкою є саме Анна Трінчер.

«Вона і до війни працювала, розвивалася, писала класну музику. Я можу багатьох молодих виконавців назвати, які мені подобаються«, — висловився Мішель.

Читайте також: «В мене немає нічого» — Анна Трінчер зізналася, як з колишнім чоловіком поділила спільне майно

«Був у стосунках з Аліною Кабаєвою»: стало відомо чому загинув співак Мурат Насиров та як до його смерті причетний Путін

Журнал Time назвав «людину року — 2023»: серед претендентів був Путін