in

Легкоатлетка Марина Бех-Романчук в мініатюрних трусиках продемонструвала рельєфні форми тіла

28-річна українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук, яка спеціалізується у стрибках у довжину та потрійному стрибку, потішила прихильників пікантним фото.

Наразі спортсменка активно готується до майбутніх змагань і, вирішила продемонструвати підписникам, на якому етапі проходить підготовка. Розкішна стрибунка є володаркою ідеальної фігури, яку вона не боїться показувати на публіці. Декілька днів тому Марина розмістила нове селфі у дзеркалі, де позує у туалетній кімнаті. На чорно-білому знімку можна детально розгледіти усі рельєфи тіла учасниці Олімпійських ігор.

Бех-Романчук постала в худі та мініатюрних трусиках від купальника. Модель при підняла низ кофти та похизувалася пласким животом та кубиками пресу, а також стрункими ногами. Таке фото неабияк розбурхало уяву її шанувальників.

«Час для відновлення» — коротко написала під фото спортсменка.

Марина Бех-Романчук

Нагадаємо, що світська левиця Дженніфер Лопес відвідала світський захід, який носить назву Women in Hollywood. На заході вона з’явилася в чорній прямій спідниці з високою посадкою на талії та незвичайному глянцевому топі, який нагадував метал.

Читайте також: «Лише Бог знає коли закінчиться війна»: Андрій Макаревич висловився про майбутнє Росії та згадав розмову с путіністом Сукачовим

Друг «міс ДНР» блогер Кирило Сіріус осоромився в Мережі через рекламу з Януковичем та Дідом Морозом

«Немає таких грошей» — зрадниця Таїсія Повалій виставила себе жебрачкою та поскаржилася на бідність в Росії