in

«Немає таких грошей» — зрадниця Таїсія Повалій виставила себе жебрачкою та поскаржилася на бідність в Росії

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій, яка вже близько десяти років розважає російську публіку та навіть продалась за кроваві рублі, підтримавши геноцид власного народу, раптом видала себе за «жебрачку».

Артистка, яка цьогоріч в день незалежності України отримала російське громадянство, вирішила прикупити собі житло у Росії, але за десять років, які вона живе у країні-агресорці, як виявилося, не накопичила грошей з пристойних гонорарів. Повалій заявила, що наразі тісниться разом із чоловіком та мамою в орендованій однокімнатній квартирі.

«У нас немає рієлторів: ми самі їздимо, дивимось. Фактично, весь рік цими справами займалися. Все, що ми бачили, коштує дуже дорого. Деколи навіть не відповідає ціні. Іноді за дуже великі гроші пропонують незручні, вбиті будинки. Мені ж хочеться, щоб у нас була велика кухня та просторий хол, де ми б проводили час із мамою. Ще обов’язково – гарні меблі, тому що у мене немає можливості купувати нові шафи, столи та серванти», — розповіла зрадниця пропагандистським журналістам.

Таїсія Повалій та її чоловік Ігор Ліхута

Уродженка Києва заявила, що повної суми на будинок немає і тому вона вже звернулася в банк аби взяти кредит.

«У середньому на дім мені потрібно від 35 до 45 мільйонів рублів. У мене зараз таких грошей немає. Тому я звернулася до банкірів, щоб вони мені дали кредит. Ми вирішили, що краще взяти своє житло та виплачувати гроші банку, ніж платити за оренду», — додала путіністка.

Таїсія Повалій та Павло Зібров

Цікавим фактом стало те, що давній друг артистки — Павло Зібров запевнив, що у прихильниці путінського режиму давно є власна квартира у Москві, а всі ці розмови на рахунок оренди — це лише маячня.

«У неї є квартира у Москві! Ще років п’ятнадцять тому вже була. Нормальні гонорари в Росії отримувала ще тоді. І за кордон їздить – не слухайте! З українським паспортом, безперешкодно по білому світу. Беруть з Ліхутою квиточок на літак і через Казахстан або Грузію – у будь-який куточок. І показує вона не паспорт з російською куркою, а наш, український» — розсекретив Зібров.

Читайте також: Легкоатлетка Марина Бех-Романчук в мініатюрних трусиках продемонструвала рельєфні форми тіла

Легкоатлетка Марина Бех-Романчук в мініатюрних трусиках продемонструвала рельєфні форми тіла

Важила менше кілограма: найменша у світі дівчинка Шарлотта Горсайд відзначила 16-й День народження