in

Друг «міс ДНР» блогер Кирило Сіріус осоромився в Мережі через рекламу з Януковичем та Дідом Морозом

Кирило Сіріус — блогер із окупованого Донецька, відомий як друг «королеви ДНР» Аліни Андрієвської, осоромився перед користувачами Мережі через недоумкувату рекламу колишнього президента-зрадника Януковича та перевдягнених в Діда Мороза і Снігуроньку акторів. Попри те, що Сіріус має 15 тисяч підписників, ці дві рекламні інтеграції не набрали у сумі навіть і 50 лайків.

Проте завдяки рекламі недолугого блогера інтернет-користувачі дізналися, що в окупованому місті є сервіс з виготовлення та продажу дуже незвичайних подарунків. Так Кирило Сіріус на особистій сторінці в TikTok показав такий презент. Це був долар у рамці, підписаний цитатою президента зрадника України Януковича «Я ваши деньги не считаю, вы не считайте мои«.

@cupuyc_kupull @lucky_dollar_dn #кириллсириус ♬ original sound — Jo Wuensche

Проросійський блогер на всі боки розхвалював такий подарунок, зазначивши, що про нього «мріють усі». Сіріус запевнив — в рамку можна помістити доларову купюру будь-якого номіналу. Інтернет-користувачі почали цікавитися тим, чому в рамку вставили «недружню» валюту для ДНР, а цитата президента-зрадника стала верхом дотепності.  «Яке ж л*йно ти рекламуєш«, — написали деякі юзери у коментарях під відео.

Ще однією рекламою дуже сумнівної якості стали танці блогера на площі міста з акторами, вдягненими в костюми Діда Мороза та Снігуроньки. Кирило Сіріус підкреслив, що цих аніматорів у новорічних костюмах можна замовити за 3,5 тисяч рублів.

@cupuyc_kupull @Хаски Кексик #кириллсириус ♬ оригинальный звук — Кирилл Сириус

Його словами, за ці гроші, які у перерахунку на гривні становлять трохи більше тисячі, можна розважитись з акторам, а також довірити їм дітей. Цікаво, що блогер намагався показати те, що нібито навколо аніматорів утворився «ажіотаж» на пустій площі, хоча насправді до них підбігло лише двоє дітей.

Читайте також: «Був у стосунках з Аліною Кабаєвою»: стало відомо чому загинув співак Мурат Насиров та як до його смерті причетний Путін

Овнам — дощ з грошей, а Скорпіонам — невдачі: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 9 грудня

Легкоатлетка Марина Бех-Романчук в мініатюрних трусиках продемонструвала рельєфні форми тіла