in

Донька Мілли Йовович забула про українське коріння заради тренду в Мережі: Юна зірка співає і танцює для росіян

Відома голлівудська акторка Мілла Йовович, зірка фільмів «Жанна Д’арк», «Обитель зла» та «П’ятий елемент», яка народилася у Києві, зробила свідомий вибір на підтримку Батьківщини від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Проте, як виявилося дочка Йовович Евер Андерсон не має такої ж чіткої проукраїнської позиції.

Більше того — нещодавно заради російського тренду дівчина вирішила проігнорувати своє українське коріння. Так у своєму TikTok акаунті Евер розмістила відео, зняте під композицію співачки-путіністки Каті Лель «Мой мармеладный». Ця пісня — справжній інструмент російської пропаганди, адже її авторка відкрито підтримує геноцид українського народу. Більше того, тренд на танці під старий хіт путіністки Лель було створено, аби популяризувати серед іноземців російську культуру та естетику. Тренд зародився у Росії наприкінці осені та вже декілька тижнів жваво набирає оберти.

@everandersonelle women in hollywood… god im speechless at how incredible it was to be in the same room such incredible women. It was so inspiring and heartbreakingly beautiful to hear everyone speak. Thank you for inviting me 🩵 more videos to come♬ оригинальный звук — scar1exa

Через мотив, який легко запам’ятовується, багато блогерів вже відзняли відео під цю пісню. Самі ж росіянки знімають свої ролики на Красній площі, вбравшись в шуби або хутряні шапки чи хустинки — задля того, щоб похизуватися своєю країною.

Російські блогери поширили TikTok тренд

У коментарях під відео Евер Андерсон її іноземні підписники захоплюються нею, а російські — хвалять дівчину за те, що вона добре володіє російською мовою та поширює цей тренд. Юзери просять юну знаменитість відмітити авторку пісні та питають назву цієї композиції.

Інтернет-користувачі залишали схвальні коментарі

До речі, ролик донька голлівудської зірки опублікувала не тільки в мережі TikTok, де має понад 800 тисяч підписників, а і на особистій сторінці в Instagram — з аудиторією в майже 600 тисяч людей. Відео, які були б зняті під українські пісні чи мають антивоєнні заклики, 16-річна донька Йовович не публікує. Тож не можна впевнено сказати яку політичну позицію має юна зірка.

Голлівудська акторка Мілла Йовович з донькою Евер

У свою чергу, зіркова мати Евер не дає приводу сумніватися у її чіткій проукраїнській позиції. Так у 2023 році акторка опублікувала на особистій сторінці в Instagram відео, на якому читала авторський вірш про свою любов до Батьківщини. Також Йовович емоційно відреагувала на масштабну ракетну атаку України з боку Росії 10 жовтня минулого року. Артистка зазначила, що сумує разом з Батьківщиною.

Читайте також: «Немає таких грошей» — зрадниця Таїсія Повалій виставила себе жебрачкою та поскаржилася на бідність в Росії

Позиція Максима – не головна причина. Стало відомо, що змусило Пугачову залишити РФ

П’ять знаків Зодіаку які зловлять удачу за хвіст цього тижня