in

«Зараз не час для гучних весіль» — Наталія Могилевська вирішила розписатися з коханим без пишних святкувань

Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно заявила, що стала матір’ю двох прийомних доньок Мішель та Софії,  заінтригувала своїм сімейним статусом.

Ще на початку повномасштабного вторгнення артистка потішила прихильників новиною про те, що нарешті відшукала справжнє кохання. Особу свого обранця зірка поки що тримає в секреті. Відомо, що його звати Валентин, а за професією він не військовий. Тривалий час незнайомець жив у США, а в лютому 2022 року повернувся на Батьківщину. Наразі Наталія разом зі своїм бойфрендом, якого вона називає чоловіком, та доньками мешкають у будинку на Осокорках.

Журналістка Люкс ФМ вирішила поцікавитися під час розмови з Наталією, чи не бажає пара узаконити свої відносини офіційно, на що Могилевська загадково відповіла: «А можливо, ми це вже зробили?».

Могилевська зустріла своє справжнє кохання

Також 48-річна знаменитість поділилася своїми думками щодо гучних святкувань під час війни в Україні. Артистка вважає, що наразі не на часі масові гуляння — краще віддати кошти для українських військових аби пришвидшити нашу перемогу.

«Я вважаю, що війна – не дуже актуальний час для весілля, свята і решти. Тому ми зосередилися на стосунках, допомозі українцям, військовим. І всі зайві гроші ми точно будемо витрачати не на весілля, а на те, щоб реально допомогти українцям впоратися з жахливою ситуацією», — зізналася Могилевська.

Могилевська виховує двох прийомних доньок

Читайте також: «Позорисько на весь світ!» — Фаріон рознесла представниць України на Євробаченні-2024 та їхню пісню «Тереза Мати»

«Позорисько на весь світ!» — Фаріон рознесла представниць України на Євробаченні-2024 та їхню пісню «Тереза Мати»

Пройшла ВЛК і отримала військовий квиток: травесті-діва Монро готова до відправки на фронт