in

Три дні — і геть із країни — учасникам голої вечірки, серед яких дві українки, поставили ультиматум

Навряд чи хтось із російських артистів, які прийшли того пам’ятного вечора 20 грудня у клуб «Мутадор», міг здогадатися чим йому це обернеться.

Майже усі, хто так чи інакше був причетний до тієї масової оргії, уже принесли публічні вибачення, однак, цього виявилося недостатньо для диктаторської влади у Кремлі. Після вказівки зверху, на артистів нацькували податкову службу, і та одразу, знайшла у знаменитостей купу боргів на десятки мільйонів рублів. На вирішення цих «питань» а за фактом — оплати хабаря, учасникам вечірки дали три дні.

Серед тих, хто отримав повідомлення про оплату боргів, крім Філіпа Кіркорова, Ксенії Собчак, Джигана і Оксани Самойлової згадуються імена українок-зрадниць Лоліти Мілявської та Анни Асті. «Учасникам almost naked party Насті Івлєєвій дали три дні на вирішення всіх питань із податковою. За нашою інформацією, якщо дітлахи не встигнуть закрити свої борги (у кого вони є) до НР — у 2024 на них чекає глибокий аудит та виїзна перевірка», — пишуть росЗМІ.

Учасникам голої вечірки загрожує позбавлення волі

Читайте також «Відчепіться від бідного Філіпа, він не спить із жінками», — Олексій Панін заступився за учасників вечірки Івлєєвої

Терезам — справжнє диво, Рибам — нові горизонти, а Стрілецям — хороша новина: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1 січня

«Я стала мамою…» — Наталія Могилевська шокувала новиною та показала фото доньок