in

Агутін та Варум організували благодійний тур, всі кошти від якого перерахували для України

Популярні російські виконавці Леодін Агутін та його дружина Анжеліка Варум, яка народилася у Львові, продовжують підтримувати українців у нелегкий час.

Варто зазначити, що на початку березня 2022 року, співачка засудила повномасштабне вторгнення та злочинні дії Кремля. На цю тему вона розмістила в Інстаграм окремий великий пост та закликала обидві сторони сісти за стіл переговорів та припинити кровопролиття. І хоть вона прожила в Росії більшу частину свого життя, але Батьківщину свою не забувала ніколи. Тема війни для Варум стала болючою і разом із Агутіним вони вирішили залишити країну-терористку та переїхали жити в Америку, де мешкає батько українки та їхня донька.

Анжеліка Варум звернулась засудила повномасштабне вторгнення

Протягом усього часу зіркове подружжя активно допомагає для українських біженців. Вони неодноразово писали звернення до керівництва РФ із закликом припинити віддавати наказ знищувати українську націю, але, велика ймовірність, що ті листи ніхто не читав.

Сам Леонід багато працював із дитячими колективами, неодноразово відвідував Україну та приймав участь в різних шоу. Він завжди із теплом відкликався про українців. Вони приймали участь на благодійному онлайн-концерті U FOR UKRAINE, де разом із іншими чотирма музикантами з інших країн збирали кошти для українських дітей, які разом із батьками вимушено виїхали з України.

Анжеліку Варум представили на благодійному концерті, як українську співачку

Зараз пара активно гастролює країнами Європи і, як виявилося, їх цінують не лише в Росії. Нещодавно у них завершився благодійний тур і, як заявили Леонід та Анжеліка, усі виручені кошти вони повністю перерахують для українців, які постраждали від російської агресії.

Варум та Агутін підтримують українських біженців

Читайте також: Аудит Міноборони за період керівництва Рєзнікова виявив розкрадання на понад 10 млрд. гривень

Тельці — гроші будуть текти до вас річкою, а Скорпіонам — час подумати про дітей: гороскоп на 14 січня

«Треба ж якось пристосовуватися!» — Максим Галкін дав зрозуміти, що припиняє спілкуватися російською