in

Схиляли публічно підтримати війну: зрадниця Анна Асті прийняла умови Кремля аби врятувати кар’єру після «голої вечірки»

Співачка-зрадниця Анна Асті, яка родом із Черкас, спокутує провину перед правлячою верхівкою Кремля, через свою участь в «голій вечірці» блогерки Насті Івлєєвої.

Артистка могла в дечому поступитися, щоб реабілітуватися. Мова йшла навіть про публічну підтримку війни, яку розпочала Росія та виступ для російських загарбників. Проте, путіністи з Анною Дзюбою зійшлися на дещо простіших умовах.  Як зізнався обізнаний інсайдер, комунікацією між артисткою та Кремлем займався її чоловік Станіслав Юркін, який підключив усі свої зв’язки. Російському бізнесмену, начебто вдалося домовитися, що Асті не перекриватимуть повітря.

Анна Асті та її чоловік Станіслав Юркін

Як стало відомо, за це зірка зобов’язалася по першому запиту перших персон Кремля та їхніх родичів виступати безкоштовно, відміняючи будь-які заплановані свої виступи на цей час. Не виняток, що її також можуть примусити на своїх концертах інтегрувати воєнну повістку.

Анна Асті виступила на «голій вечірці»

Та це ще не все: за інсайдерськими даними, Асті так легко не відбудеться. Ще чудовою нагодою для шантажу є російський паспорт знаменитості, який вона, як виявилося, отримала за спрощеною системою і, при цьому зберегла український.

«Після «голої» вечірки співачці дісталося дуже сильно від кремлівців, які відповідають за інформаційну повістку. Державні органи взялись за перевірку російського громадянства Асті, яке вона отримала зовсім нещодавно. Там є що приховувати, адже процедура була спрощеною як для медійної людини. Водночас Асті потайки український паспорт зберегла. З ним їй легко літати в улюблені Штати», — повідомив інсайдер.

Анна Асті

А ще для співачки гарантують усе те, що раніше отримувала ще одна українська зрадниця — Лоліта Мілявська. Але це при умові, що Анна виконуватиме усі забаганки Кремля.

Читайте також: Агутін та Варум організували благодійний тур, всі кошти від якого перерахували для України

«Треба ж якось пристосовуватися!» — Максим Галкін дав зрозуміти, що припиняє спілкуватися російською

Схудлий Леонтьєв уперше за 2 роки вийшов на сцену: відтанцював концерт в оточенні напівголих дівчат з підтанцівки