in ,

«Ломай його і тягни звідси!» — На Хмельниччині керівник ТЦК Павлов витяг чоловіка з лікарняного ліжка на очах у поліції

Черговий скандал за участю представників ТЦК стався у Віньківцях на Хмельниччині.

Чоловіка з підозрою на гіпертонічний криз доставили до місцевої лікарні каретою швидкої. Пацієнт знаходився на лікарняному ліжку з тиском 180 на 120, коли до приміщення увірвалися кілька представників ТЦК на чолі з воєнкомом Ігорем Павловим і у супроводі двох поліцейських. Незважаючи на пояснення чоловіка, що йому необхідна медична допомога, Павлов особисто став тягнути чоловіка з ліжка.

На місце події викликали місцевого адвоката Віктора Бабчинського, проте кремезні хлопці у камуфляжі заломали йому руки і не пустили в приміщення.

Коли адвокату все ж вдалося попасти у прийомну лікарні, він побачив там, як за мовчазної згоди поліцейських кілька здорових чоловіків у формі силоміць волокли з лікарняного ліжка, незважаючи на те, що він просив, щоб йому дали закінчити обстеження. При цьому військові усіляко принижували, обзивали і погрожували хворому.

Відповідне відео адвокат Віктор Бабчинський опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Пізніше Віктор Бабчинський оприлюднив відеозапис подій, які відбулися надворі після того, як йому вдалося посадити чоловіка у свій автомобіль. Представники ТЦК відмовилися віддати потерпілому його особисті речі і документи (телефон та паспорт), а потім обступили машину, не даючи їй зрушити з місця. Це все знову відбувалося на очах у поліцейських, які проявляли повну бездіяльність.

Адвокат також повідомив, що подібні випадки у Віньківцях не поодинокі. «Новопризначений воєнком забороняє проводити обстеження призовників на ВЛК у Віньковецькій лікарні, бо, на думку воєнкома у Віньковецькій лікарні занадто довго і занадто ретельно оглядають призовників на комісії ВЛК. Тому троє перевертнів ТЦКашників викрадають людей серед вулиць і з приватних будинків, силою везуть до Камянець-Подільського або Хмельницького, де без належного огляду штампують довідки ВЛК про повну придатність до служби (не маючи в складі комісії відповідної кількості лікарів за спеціалізацією), або взагалі не оглядаючи призовників», — написав Віктор Бабчинський.

Варто відзначити, що підполковник Ігор Павлов — новопризначений керівник ТЦК, який лише тиждень назад зайняв посаду після так званої «ротації» воєнкомів за наказом Зеленського.

Читайте також. Не витримало серце: на Одещині від хвилювань помер інвалід, якого ТЦК збирався відправити на фронт

Близнюкам — зустріч з впливовими людьми, а Дівам — скласти чіткий план: гороскоп на 6 листопада

Розлучений Костянтин Меладзе виступив у Німеччині з братом-мовчуном та своєю новою обраницею