in

Життя п’ятьох знаків Зодіаку зміниться вже цього тижня: кому пощастить найбільше

З 12 по 18 лютого доля цих знаків Зодіаку може кардинально змінитися. Зірки прогнозують для них неймовірні сюрпризи: небувалий успіх на роботі, гарні новини та романтику.

Тельці

Новий тиждень розпочнеться для вас з гарної новини, яку ви так довго чекали. Всі негаразди нарешті позаду і відтепер ви можете сміливо крокувати до поставленої мети. Відтепер у вас все йтиме наче по маслу, але пам’ятайте — не варто кричати про своє щастя, щоб не злякати його.

Риби

Цього тижня на вас чекає приємний сюрприз в особистому житті. Якщо ви ще й досі самотні — велика ймовірність зустріти ту саму людину, з якою ви проживете довго й щасливо. Не втрачайте голову від щастя і слідуйте раніше поставленим цілям і тоді ви зможете досягнути бажаних висот.

Стрільці

Пощастить у поточному тижні і представникам цього знаку Зодіаку. Астрологи прогнозують вам шалену вдачу і якщо вам вдасться спіймати її за хвіст, то зможете прорватися на вершину своїх раніше поставлених цілей. Не соромтеся, а проявляйте себе на повну і можете сміливо приймати усі зміни в своєму житті.

Лев

Вдалим цей тиждень буде і для Левів. На них очікує фантастичний успіх не лише у стосунках з коханою людиною, а й з керівництвом. До ваших думок та ідей будуть прислухатися оточуюючі, а вам лише варто бути впевненим у собі та своїх силах.

Діва

Цим людям зірки пророкують удачу в роботі та творчості. Також вам варто звернути увагу на своє здоров’я та зайнятися омолодженням тіла. Запишіться до косметолога або ж просто відвідайте басейн. Ваш організм згодом подякує за такий крок.

Немов 30-річна: Енріке Іглесіас показав 72-річну маму-модель, яка вразила своєю красою

«Це був піар!» — Трінчер та Волошин вперше після розлучення з’явилися на публіці і розповіли про подальші плани