in

«Я знову бачу її тією…» — Олександр Волошин зізнався, що має наміри відновити відносини зі своєю колишньою дружиною

Наприкінці листопада минулого року українська співачка Анна Трінчер та блогер-мільйонник Олександр Волошин шокували прихильників новиною про розлучення.

Про своє рішення подружжя повідомили у спільному відео на  YouTube, де вони, зі сльозами на очах, обговорили проблеми, які довели до цього. Ініціатором виступив сам бізнесмен, адже у нього діагностували психічний розлад. Закоханні всілякими способами намагалися врятувати шлюб — Анна зверталась до кваліфікованих спеціалістів за порадами, але, дива не трапилося.

 «Шкодую, що все так швидко закінчилося. Здавалося, що це триватиме все життя. В один момент я зрозумів, що не готовий далі завдавати тобі болю, який завдав. І я не можу контролювати це. Я не відчуваю того, що відчував раніше. Такого почуття вже немає», — заявив Олександр.

Трінчер та Волошин розлучилися у листопаді минулого року

Однак, в ефірі «Він вона шоу», екс-чоловік Трінчер зізнався, що у нього знову проявляється симпатія до своєї колишньої дружини. За його словами, він перегорів до зірки через те, що Анна, віддаючи всі свої сили на те, аби витягти Волошина з психозу, почала втрачати себе. Зараз блогер не відкидає ймовірності, що у майбутньому він знову захоче відносин з колишньою.

«Ми розійшлися через мій психічний розлад. Аня повністю всю себе вклала в те, щоб відновити мене, і забула про себе. Тобто частково втратила себе. Зараз я вже бачу, що через місяць після того, як ми розійшлися, вона починає заново себе знаходити», — додав Олександр.

Анна Трінчер почала «відновлюватися» після розлучення з Волошиним

Саме зараз він знову бачить в ній ту дівчину, в яку колись закохався та освідчився.

«Я знову бачу її тією, якою вона була. Я не буду голосно заявляти, але я бачу ту дівчину, якій я освідчувався. У мене щось знову з’являється всередині. Може, варто… Я не знаю, як воно буде далі» — підсумував Волошин.

Читайте також: Ховав у трусах: відомого російського актора спіймали в центрі Москви з наркотиками

Ховав у трусах: відомого російського актора спіймали в центрі Москви з наркотиками

Терезам — серйозні чвари, а Скорпіонам — можливість на мільйон доларів: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 січня