in

Скандальна українська акторка Ліза Василенко остаточно зійшлася з російським репером Моргенштерном

Скандально відома українська акторка Ліза Василенко знову зійшлася з російським репером Моргенштерном.

Цю новину вони сповістили для своїх шанувальників у День закоханих. На честь возз’єднання виконавець посвятив для коханої пост, в якому подякував Василенко за те, що вона робить його життя схожим на кіно. В свою чергу зірка серіалу «Школа» вподобала такі зізнання та залишила коментар у вигляді сердець. На своє примирення пара робила натяк ще на початку року, коли Ліза розмістила фото, на якому з легкістю можна розпізнати руку Моргенштерна.

Варто зазначити, що про перші відносини акторки зі скандальним виконавцем стало відомо наприкінці травня минулого року, коли їх зловили під час відпочинку у Дубаї за пристрасними поцілунками.  На той час репер заявляв, що між ними все серйозно і Ліза встигла заполонити його серце та стати «справжнім коханням». Втім, цей роман протривав лише пів року.

Ліза Василенко зійшлася з Моргенштерном

Нагадаємо, що до початку повномасштабного вторгнення Василенко активно будувала свою кар’єру в Росії через що неодноразово потерпала від негативних коментарів у свою сторону від українців. В свою чергу, вона обзивала українців «тупими» та бажала «краще здохнути в РФ, ніж Україні». Проте після 24 лютого 2022 року вона змінила свою думку та вибачилася за сказані слова. Наразі Ліза мешкає за кордоном.

А що ж стосується самого Моргенштерна, то він ще на початку війни засудив злочинні дії Кремля і записав антивоєнний трек. Це призвело до того, що в Росії виконавця занесли в списки «іноагентів».

Читайте також: Потап і Настя несподівано засвітилися разом у Колумбії і шокували метою візиту до Південної Америки

Зірки пророчать Скорпіонам — справжній джекпот, а Ракам — прекрасний день: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 16 лютого

Терезам — мішок грошей, Водоліям — гучний скандал: Таро-гороскоп на 16 лютого