in

Потап і Настя несподівано засвітилися разом у Колумбії і шокували метою візиту до Південної Америки

Негаразди навколо подружнього життя української співачки Насті Каменських та репера Олексія Потапенко вирують на просторах Інтернету ще з початку повномасштабного вторгнення.

Породило чутки про розголос між ними те, що після повернення з сонячної Іспанії, де Потап відсиджувався тривалий час, коли розпочалася війна, зірки перестали з’являтися разом на публіці та публікувати спільні фото в соціальних мережах. Зовсім нещодавно відомий пліткар українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов зробив шокуючу заяву про нове життя Каменських. Як повідомив блогер, артистка виїхала до Іспанії до свого нового бойфренда і насолоджується новим життям.

Проте, незважаючи на увесь негатив та хейт, який крутиться біля подружжя, Потап та Настя неочікувано показалося разом біля студії звукозапису в Колумбії і навіть поділилися відповідними фото. Щоправда, позують вони окремо одне від одного. Як стало відомо з їхніх слів, вони мають наміри розвиватися у своїй музичній сфері і за новими знаннями вирушили до Латинської Америки.

Настя Каменських в Колумбії

«Шукати нові звучання, обмінюватись досвідом та творити музику, у якій об’єднується моє українське коріння з латиноамериканськими ритмами – це те, до чого я прагну у своїй творчості зараз. Так, у пошуках цікавого звучання дісталися аж до Колумбії, щоб попрацювати з новими неймовірними сонгратейрами на студіях, де записують свої пісні всесвітньо відомі латиноамериканські виконавці. Я переповнена вдячністю та у великому передчутті«, — написала Настя в новому пості Інстаграму.

Потап в свою чергу також розмістив фото на тлі студії і розповів про враження від робочої поїздки.

«Колумбія – країна, яка визначає музичні тренди в Латинській Америці. Колумбійські артисти, такі як Shakira, J Balvin, Karol G та Maluma, справжні лідери світової музичної індустрії. І як продюсер, я маю надзвичайну можливість познайомитися з цією країною та працювати з найкращими авторами над створенням нових суперхітів«, — додав репер.

Потап розповів про поїздку до Латинської Америки

Читайте також: Еталон жіночності: Галкін вперше за довгий час показав Аллу Пугачову в домашній обстановці

Російська ракета влучила в лікарню. Дитині було всього 9 років…

Зірки пророчать Скорпіонам — справжній джекпот, а Ракам — прекрасний день: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 16 лютого