in

Гороскоп на 28 лютого для всіх знаків зодіаку: день, який дасть надію

Астрологи підготували на 28 лютого для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Не найсприятливіший день для початку роботи над новим проєктом, а ось завершувати раніше розпочаті справи та підтягувати «хвости» можна і потрібно – без закриття професійних «рахунків» рух уперед неможливий.

Телець

Не дозволяйте собі висловлювань, які навіть теоретично можуть образити когось із ваших співрозмовників, інакше відновити стосунки, що зіпсувалися, буде складно, а то і взагалі неможливо.

Близнюки

Вашим девізом сьогодні має стати народна мудрість про користь раннього пробудження: запланувавши всі важливі справи на першу половину дня, ви все зробите дуже швидко й максимально результативно.

Рак

Не варто проховувати емоції – загнані глибоко всередину, вони можуть стати причиною серйозної депресії: покажіть оточенню, що ви можете бути чимось незадоволені – це буде корисно і для вас, і для них.

Лев

Для спалаху роздратування вам сьогодні буде достатньо найменшого приводу, і ви ризикуєте спалахнути, наче сірник: результат такої поведінки може виявитися непередбачуваним, тож бажано опанувати себе.

Діва

Спокуса пригадати людям у своєму оточенні всі їхні гріхи буде велика, але перш ніж пуститися берега, подумайте про те, чи готові ви вислухати претензії у відповідь – найімовірніше, ви цього не захочете.

Терези

За найменшої можливості оволодіти новими знаннями чи вміннями поспішайте їх отримати: найближчим часом вони вам знадобляться в житті або роботі, і ви подякуєте собі за передбачливість.

Скорпіон

Вирішивши піжартувати з когось із друзів чи близьких, подумайте, чи не скривдите ви його: можливо, жарт, який здається особисто вам абсолютно невинним, справить на них жахливе враження.

Стрілець

Якщо ви сьогодні захочете бути щасливими, ніхто не зможе вам у цьому перешкодити: не звертайте уваги на провокації недоброзичливців, тоді «стріли», які вони вирішать надіслати вам, одразу повернуться назад.

Козоріг

Енергія, якою сьогодні забезпечать вас зірки, має бути спрямована лише на творчі процеси – від руйнування, навіть якщо йдеться про стосунки, сьогодні необхідно відмовитися.

Водолій

Не варто й намагатися довести свою правоту тим, хто в ній сумнівається: по-перше, в цьому нема сенсу – вам однаково не вдасться досягти поставленої мети, а по-друге, навіщо витрачати час і сили на цю справу.

Риби

День сприятливий для вивчення документів, які вам необхідно буде підписати найближчим часом: тільки детально вивчивши їх, ви можете спокійно ставити під ними свою візу.

Українські актори, які віддали своє життя, боронячи Україну від російських загарбників

Таро гороскоп на 28 лютого 2024 року для всіх знаків Зодіаку