in

Користувачі Мережі склали рейтинг найбільш негарних зірок: вибір справді дивує

Нещодавно користувачі соцмережі Reddit назвали знаменитостей, які на їх думку, є найбільш непривабливими серед усіх інших. Хто потрапив у цей список — розповідаємо у нашому матеріалі.

Адам Левін

44-річного лідера американського гурту Maroon5 Адама Левіна багато хто вважає привабливим. Але деяким людям не подобаються його татуювання. Також користувачі відмічають, що Адам має занадто грубий вигляд, а його чорні очі лякають. «Адам Левін — це те, що ви отримуєте, замовляючи рок-зірку з Wish«, — написав один з них.

Кріссі Тайген

Зовнішній вигляд американської моделі Кріссі Тайген також не до вподоби користувачам Мережі. Вони зазначають, що дівчина схожа на відображення відомої акторки Зендаї у дверній ручці. Основною рисою в зовнішності дівчини, яка викликає відразу у фоловерів є її щоки.»Я просто погуглив її, і, можливо, у неї поганий знімок або якась невдала операція… але її щоки були такими круглими і не прилягали до обличчя«, — пишуть вони.

Кім Кардашян

Інтернет-користувачі наголошують — їм не подобається усе сімейство Кардашьян, але особливу огиду викликає світська левиця Кім Кардашьян. Юзери обурені поведінкою жінок цієї родини. Причиною є неправильний приклад, який вони подають прекрасній половині людства. «Той факт, що вони переконали покоління молодих жінок спробувати бути схожими на силікон — є злочином проти людства«, — висловлюються користувачі Reddit.

Тімоті Шаламе

Американського актора Тімоті Шаламе, відомого за ролями фільмах «Дюна», «Назви мене своїм ім’ям» та «Спекотні літні ночі», користувачі Мережі взагалі назвали пр*дурком. На їхню думку, у свої 27 він має вигляд 12-річного хлопчика. «Я думаю, що він привабливий, але при цьому він має вигляд як пр*дурок. Такий пр*дурок, який так тонко розбирається в цьому, що неможливо зрозуміти, неосвічений він чи справжній пр*дурок«, — наголошують юзери.

Том Круз

Раніше талановитий актор Том Круз мав дійсно дуже привабливу зовнішність, але з роками його краса почала в’янути. Більше того — дехто вважає, що Круз став «занадто пластиковий» через його спроби омолодитися під ножем хірурга. Проте шанувальники зірки наголошують — актор виглядає добре для свого віку. «Ви бачили його останнім часом? Він на 100% має вигляд на свій вік. За останні три роки він постарів на 10 років«, — коментують вони.

Читайте також: 65-річна Мадонна в образі нареченої похизувалася своїми принадами

«Це новий дует, і ви не вгадаєте з ким!» — Потап, ігноруючи критику, з’явився перед фанатами зі свічкою в руках

У Міністерстві освіти відреагували на прохання студентів звільнити Ірину Фаріон