in

Раки зірвуть справжній джекпот, а Водоліям присутній ризик зіткнутись з неадекватними людьми: Гороскоп на 7 березня 2024 року

Астрологи підготували гороскоп на 7 березня 2024 року для кожного знаку Зодіака. День, коли все, що відбувається з людиною, є невипадковим – будь-який процес був запущений нею самою деякий час тому.

Овен

На можливу агресію з боку людей, які вас оточують, краще не відповідати взагалі, якщо ж такої можливості не буде, побажайте їм здоров’я – це найкращий спосіб впоратися з токсичними людьми.

Телець

Красномовність і впевненість, якими ви володітимете в цей час, дозволять переконати у своїй правоті навіть найнезговірливіших опонентів – скористайтеся цими якостями, щоб домовитися з ними.

Близнюки

Вирішуючи важливе життєве – або професійне – питання, не слухайте чужих порад – ніхто не розбереться в ситуації, що склалася, краще за вас самих, тож довіряйте своєму внутрішньому голосу.

Рак

Раки зірвуть справжній джекпот. Ви зумієте розбагатіти завдяки випадку, який важливо не упустити. Звертайте увагу на знаки згори, вони вкажуть вам на правильний шлях.

Лев

Від такого улюбленого вами слогану «мета виправдовує засоби» сьогодні краще відмовитися – це може призвести до того, що мети не буде досягнута, а засоби стануть причиною бумеранга, який прилетить дуже швидко.

Діва

Не варто відмовлятися від своїх поглядів і переконань, навіть якщо вас до цього примушуватимуть люди, від яких ви залежите: зробивши це, ви згодом пошкодуєте, але виправити щось уже не вдасться.

Терези

Рішуче діяти можна лише в тому разі, якщо кожен ваш крок буде ретельно прорахований і обдуманий, інакше бажано просуватися до мети, не поспішаючи.

Скорпіон

День просто призначений для того, щоб займатися благодійністю: все, що ви зробите сьогодні, незабаром повернеться до вас сторицею, тому ви особисто зацікавлені в тому, щоб ваші справи були добрими.

Стрілець

Побутові клопоти, якими ви будете змушені займатися сьогодні, вимагатимуть такого ж чіткого плану, як і професійні, та й дотримуватися його доведеться так само ретельно.

Козоріг

День, проведений вдома, в безпосередньому контакті з близькими людьми, загрожує сварками й конфліктами, тому важливо час від часу відпочивати одне від одного – хоча б виходити на прогулянку до найближчого парку.

Водолій

Спілкування зі своїм оточенням необхідно звести до мінімуму – надто великий ризик зіткнення з неадекватними людьми; виняток варто зробити лише для тих, у чиєму психічному здоров’ї ви цілковито впевнені.

Риби

Притаманна вам скромність часто заважає досягти важливих цілей – як професійних, так і особистих: саме в останніх сьогодні необхідно виявити наполегливість, щоб не здати наявні позиції.

Супермодель Гайді Клум знялася у гарячій фотосесії в бікіні і сукні від українського дизайнера

Військовослужбовець Віталій Козловський одружився та показав перше фото з нареченою