in

Путін помер — провідні російські ЗМІ сповістили, що похорони таємно відбулися 10 березня

Вранці 12 березня стало відомо, що в Суздалі на 91-му році життя помер двоюрідний брат російського диктатора Євген Путін.

Батьки Володимира і Євгена Путіна Володимир Спиридонович і Михайло Спиридонович були рідними братами. Дочка померлого Анна — дружина губернатора Кемеровської області, власниця 70% акцій однієї із найбільших вугледобувних компаній РФ «Колмар». Син Євгена Путіна  -заступник голови правління «Газпрому».

Діти брата російського президента посідають такі впливові посади, хоча прес-секретар очільника Кремля Дмирто Пєсков наголошував, що Євген — один із далеких родичів Володимира Путіна, з яким він не підтримує зв’язки.

Брата президента називають провідним іванівським урологом, «який ставив на ноги своїх пацієнтів у 1970-1980 роках». Сім’я Євгена Путіна жила в населеному пункті Іваново до 2002 року. Після того як Володимир Путін став президентом РФ, його родичі переїхали до Москви.

Наприкінці лютого Євген відзначив своє 90-річчя у Суздалі у будинку свого сина Михайла, а невдовзі після цього його нестало. Похорони лікаря відбулися 10 березня.

Читайте також. «Путін помер»: в Росії знову хоронять диктатора — що ж відбувається насправді?

Співає за їжу: запроданку Мілявську зняли на відео, як вона плазує перед офіціантом ресторану

Скорпіонам — один із найщасливіших днів, а Близнюкам — професійна перемога: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 14 березня