in

Левам — гарні новини, Овнам — сумна правда: Гороскоп по картах Таро на 30 березня

У суботу, 30 березня, Терези почують дуже гарні новини. Вони будуть радіти і насолоджуватися життя. А Овнам варто готуватися до поганого, на них чекає сумна і навіть неприємна правда. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку — читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам краще не чекати на щось гарне. Якщо ви будете готові до поганого, удар виявиться не настільки болісним. Вам доведеться почути сумну правду, Візьміть час на осмислення усього, що трапиться.

Телець

Тельцям не варто переживати, цей день буде для них максимально сприятливим. Не витрачайте час на дрібниці, використовуйте його для досягнення цілей. У вас усе вийде, головне — почати.

Близнюки

У суботу Близнюкам варто замислитися про зміну обстановки. Ви можете відправитися на відпочинок або просто відвідати друзів в іншому місті. Спонтанна поїздка допоможе вам відволіктися від поганих думок.

Рак

30 березня Ракам доведеться проявити мудрість. У вас будуть просити поради, не відмовляйте у допомозі. Однак пам’ятайте, що люди можуть сприймати ваші слова занадто емоційно.

Лев

На Левів чекають хороші новини. Ви дізнаєтеся, що незабаром зможете кардинально змінити своє життя. Не обійдеться і без приємних «бонусів», таких як щедрі подарунки та добрі слова.

Діва

Цього дня Діви можуть сміливо йти вперед. Перед вами відкриються усі двері, а якщо з’явиться якийсь «камінь», через який ви можете оступитися — дайте йому стусана. Вірте у себе, все буде добре.

Терези

Терези приємно здивуються, вони отримають чудову можливість, щоб привернути увагу людини, яка їм подобається. Не соромтеся робити компліменти і показувати свою симпатію. Вам будут відповідати взаємністю.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам не найкращий день у їхньому житті. Неприємності будуть вибивати вас з колії, не намагайтеся їм протистояти. Прийміть поразку, незабаром усе налагодиться, але нині ви нічого не зможете змінити.

Стрілець

Стрільцям можна не думати про наслідки, у вас з’явиться шанс ризикнути і отримати те, про що ви так мріяли. Відкиньте сумніви і не зациклюйтеся на помилках минулого. Попереду на вас чекають пригоди.

Козоріг

Ви прокинетеся в гарному настрої, що дозволить вам з посмішкою на обличчі поглянути на цей світ. Ви будете настільки натхненні, що захочете творити, підкорювати нові вершини і досягати своїх цілей.

Водолій

У Водоліїв палатимуть очі від щастя. Ви отримаєте все, що хочете. Насолоджуйтесь і не пригнічуйте своє бажання верещати від захоплення. Дайте волю емоціям!

Риби

День сприятливий для інтуїтивних відкриттів. Споглядайте світ з нової перспективи та слухайте свою внутрішню мудрість. Карта Риба допоможе вам знайти рішення в складних ситуаціях.

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 30 березня 2024 року

Заздрісники умиються сльозами: Галкін показав феєричний виступ в Ізраїлі (ВІДЕО)