in

Співачка Санта Дімопулос розлучається з чоловіком після 11 років шлюбу

Українська співачка Санта Дімопулос розлучилася зі своїм чоловіком Ігорем Кучеренком.

Пара одружилася у 2015 році та прожила в шлюбі 11 років. Артистка та бізнесмен мають спільну доньку Софію, яка народилася у вересні 2019 року. Також подружжя виховувало сина Даніеля, якого Санта народила від шоумена Андрія Джеджули. Про розлучення зірка розповіла на своїй сторінці в Інстаграм. За її словами, їхня сім’я розпалася вже давно, а вона лише наважилася поділитися цією новиною Що стало причиною розриву — невідомо, але екс-обранці залишилися друзями заради подальшого виховання дітей.

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко

«Кінець… це тільки новий початок. Наша прекрасна історія в 11 років шлюбу добігла кінця. Жодної драми, жодної метушні, жодної образи. Ми залишаємося сім’єю, батьками та справжніми друзями. На жаль, незважаючи на відданість та любов, які ми маємо один до одного, ми не змогли зберегти можливість рухатися далі разом. І це було нелегко прийняти, хоча це був свідомий вибір. Я вдячна за неймовірну доньку, безумовну любов, сім’ю, підтримку, безцінні моменти та всю прекрасну частину нашого спільного шляху. Це назавжди буде мати велику цінність для мене. Не вистачило сміливості написати про це раніше, бо стільки болю, втрат і переживань, що наше здається не на часі… Але щоб вберегти себе і своїх близьких від дискусій і непотрібних запитань, я вирішила бути чесною до кінця і, як публічна людина, розставити все по поличках«, — написала Дімопулос під спільними фото з Ігорем.

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко
Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко

Як зізналася артистка, цей період видався для неї непростим у її житті, але вона зробить все, що від неї залежить, аби її діти почувалися щасливими.

«Це теж велика відповідальність перед дітьми. Я зроблю все можливе, щоб цей перехід на новий етап життя був максимально безболісним для них. Незважаючи на це, я не маю сумнівів, що все на краще«, — зазначила Санта.

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко

Читайте також: Народилася раніше: Лілія Ребрик детально розповіла про треті пологи та чи був на них присутній її чоловік

Таро гороскоп на 4 квітня 2024 року: найточніший прогноз

«Не облиш мене!»: Потап публічно звернувся до Насті Каменської з проханням