in

Дружина Віталія Козловського показала ще одного дорослого сина співака

Дружина співака та військовослужбовця Віталія Козловського Юлія Бакуменко, зізналася, що в її чоловіка є старший син.

В березні цього року артист приголомшив новиною про своє одруження, а згодом поділився, що чекає на первістка. Віталій деякий час приховував ім’я своєї коханої та після народження сина, якого подружжя назвало Оскаром, співак часто став ділитися сімейним контентом на своїй сторінці. В інтерв’ю для Раміни Есхакзай він розповів, чи був присутній на пологах та що відчув у перші хвилини, коли вперше взяв на руки спадкоємця.

А нещодавно дружина воїна ЗСУ поділилася на своїй сторінці в Інстаграм раритетним фото. На світлині обкладинка журналу, на якій Козловській тримає на руках хлопчика Платона. Номер журналу вийшов у далеому 2015 році. І як стало відомо з опису під фото, що цей 9-річний Платон — не біологічний син Віталія, а похресник. Наразі він подорослішав та разом зі своїми батьками проживає в Іспанії та веде власний блог.

«Таку фотосесію зробили у 2015 з похресником Платоніком. А тепер він вже дорослий красень і малює динозаврів для нашого синочка«, — пояснила Юлія.

Віталій Козловський з похресником Платоном

Юлія рада, що навіть відстань не стала на заваді товаришуванню синів. Платон в честь народження Оскара намалював динозаврів та передав листівку для свого хрещеного. Такий вчинок неабияк розчулив Бакуменко.

Читайте також: Вже на значному терміні: 38-річна Злата Огнєвіч вагітна первістком

Василь Вірастюк розповів, як познайомився з молодшою на 11 років коханкою та коли планує одружуватися

Гороскоп на 20 квітня 2024 рік: день пронизаний енергією віри у себе та можливості здійснення мрій