in

«Як мене зачепило це відео!» — український телеведучий Костянтин Грубич поділився зворушливим відео, в якому пес прощається з українським захисником

Український телеведучий та журналіст Костянтин Грубич поділився зворушливим відео у себе в особистому блозі. Чоловік показав, як пес породи німецька вівчарка сидить біля могили свого господаря, котрий відстоював честь України. Вірний друг поклав лапу на надгробок, ніби прощаючись із героєм.

Щемливий ролик YouTube-блогер розмістив у своєму Instagram. У ньому дівчина привела чотирилапого до місця поховання бійця. Вона показала, як собака поводився на могилі улюбленого господаря.

«Як мене зачепило це відео. Пес на могилі свого господаря, який загинув за Україну. Немає прощення руzzні», – залишив свої думки під публікацією Костянтин Грубич. Його підписники зізналися, що побачене зворушило їх і вони не змогли стримати сліз.

«Так прикро і боляче», «Дуже боляче це все бачити й знати. Завжди молюся за наших захисників, нехай все повернутися живими, з великою перемогою», «Ох, як боляче… І страшенно сумно», «Плачу», – пишуть користувачі мережі.

До речі, Костянтин Грубич має доньку, яка працює журналісткою «Сніданку», та сина-відеооператора. Вони часто подорожують Україною та зруйнованими російською армією містами. Телеведучий першим у новому році поїхав на Чорнобильську АЕС, щоб подивитися, як зараз працює атомна станція.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Костянтин Грубич (@kostya_hrubych)

«З наркозу вийшла!» — українська продюсерка Олена Мозгова потрапила на операційний стіл

Музикант Іво Бобул прокоментував скандальне інтерв’ю журналістці Еммі Антонюк