in

«Зробили мене популярним» — український співак Макс Барський розповів, чому співає російські пісні на благодійних концертах

Український співак Макс Барських підготував нову концертну програму Bestseller World Tour, з якою він буде їздити країнами Європи та давати благодійні концерти.

Зокрема, шоу виконавця поділене на три частини. У першій, яка має назву «Минуле», артист виконає свої старі хіти, зокрема російськомовні. Саме ці треки зробили Макса шалено популярним.

«У першому блоці я співаю пісні, що зробили мене популярним, пісні, з якими в людей асоціюються найкращі спогади», — прокоментував артист.

Далі у другій частині, що має назву «Теперішнє», артист потішить глядачів піснями, які він написав під час повномасштабної війни в Україні. А от третій блок «Майбутнє» – це нові композиції, які увійдуть до англомовного альбому Макса.
Зазначимо, після кожного концерту Барських зустрічається з українцями, які через повномасштабну війну в Україні мусили покинути свої домівки та залишитися за кордоном.
До слова, артист вже відіграв нову концертну програму в двох польських містах – Варшаві та Вроцлаві. На черзі у Макса Краків. Тим часом кошти, які вдається заробити завдяки концертам, Макс переказує на потреби ЗСУ.

«Зреклася своєї землі, то співай «Калинку-малинку» — народна артистка України Інеса Братущик вважає, що зрадниця Таїсія Повалій немає права на українські пісні

«Заробляю на життя» — молода дружина Володимира Остапчука оголеною сфотографувалась на фоні італійського дворика