in

Путіністка Анна Асті, роддом із Черкащини, публічно познущалась з української мови

Співачка Анна Асті (справжнє ім’я – Анна Дзюба), яка народилася на Черкащині й більшу частину свого життя прожила в Україні, вже кілька років виступає в терористичній Росії. Артистка замовчує війну у рідній країні та підтримує режим кремлівського диктатора. Після своїх скарг про те, що вона втратила бізнес у РФ через паспорт України, путіністка вирішила «відігратися» на українській мові.

Дзюба розмістила в TikTok нове відео, зігравши у «Вгадай слово» з росіянами, які підтримують геноцид нашої нації. У ролику Анна назвала українську мову «рідною» і вимовила з виразним російським акцентом смішні, на її думку, слова.

«Усім привіт, друзі, з вами Анна Асті і я хочу, щоб ви вгадали кілька слів моєю рідною українською мовою. Ну що, готові? Перше – «парасолька». Це зонтик. Друге слово – «ліхтарик». Знаєте що це? Фонарик. І третє, одне з найсмішніших слів, яке я нещодавно почула від свого товариша – це слово «підозра». Є ідеї? Подозрение. Ось так», – видала Асті з радісним виразом обличчя.

Дівчина продемонструвала, що вона зовсім забула українську мову, оскільки слово «підозра» для неї є чимось незвичайним. Користувачі не змогли стримати свого гніву, залишивши коментарі під її відео, яке розлетілося в мережі.

@asti А какие языки знаете вы? ☺️ пиши в комментариях ⬇️ #расскажународном ♬ Феникс — ANNA ASTI

«Господь всемогутній, ми ще й з одного міста», «Нехай ще додасть до свого словникового запасу словосполучення «тупа п*зд*», «А говорили немає хімзброї… Ось ще одна жертва», «Сподіваюся, вона отримає свою підозру «, «Ого, навіть Лорак таким не займалася», «Унітаз, що говорить», «Росіяни крадуть з українських будинків унітази, щоб виготовити з них зуби для Анні Асті», «Яка ж вона гидка», – пишуть люди.

скріншот

«Що ви пишете? Як це забути?» — Ілона Гвоздьова викликала шквал критики своїм постом, присвячений роковинам війни

Російська співачка Монеточка висловила слова підтримки для українського народу, назвавши Путіна «вбивцею» і «садистом»