in

«Що ви пишете? Як це забути?» — Ілона Гвоздьова викликала шквал критики своїм постом, присвячений роковинам війни

Рік тому Росія розпочала повномасштабну війну в Україні. Українці напередодні згадували у соцмережах ті болючі події 24 лютого минулого року. Танцівниця Ілона Гвоздьова теж написала допис, проте нарвалася на критику – її слова обурили шанувальників.

У пості в Instagram зірка вирішила не згадувати жахи минулого року. Натомість вона розповіла про свою сім’ю, для якої за цей рік «все змінилося на краще».

Ілона зазначила, що в роковини вторгнення всі пишуть дописи про згадки 24 лютого, знов сирени, знов підвали і знов переживають усі ті жахіття минулого року.

«А я так більше не хочу і не можу. Я хочу просто все це забути та продовжувати жити далі», – написала Гвоздьова.

У соцмережі зіркова мама показаза щасливі фото з чоловіком та донькою і наголосила, що цей рік для її сім’ї став символом нового життя.

Нові знайомства, проекти, які стали опорою для жінок і допомагають нужденним, будинок, який допоміг переключитися і все змінилось на краще!,
– заявила Ілона.

Українська танцівниця все ж додала, що вона ніколи цього не забуде, цей біль у серці, наші герої, зруйновані життя, домівки і міста, але перемога буде за нами.

«Я хочу посміхатися, планувати далі своє життя, вірити у перемогу та світле майбутнє наших дітей. Тепер ми усі інші, трансформація нашої свідомості допомогла нам зробити переоцінку цінностей і ця війна зробила нас найсильнішою нацією світу!», – підсумувала вона.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ілона Гвоздьова | Dancer 🇺🇦 (@ilonagvozdeva)

Підписники розкритикували допис Ілони Гвоздьової, назвавши його недоречним. Нижче ми публікуємо деякі коментарі від шанувальників:

  • «Як би там людям боляче не було, а нам із сім’єю було добре в цей рік року, тому що проекти, новий будинок, знайомства»… «Важко уявити, про що Ви думали коли писали цей пост».
  • «Добре, що на краще змінилося у вас! … А скільки десятків тисяч в землі лежать, скільки дітей закатовано, це ніяк і ніколи не забути…»
  • «Цікаво, про що подумав якийсь військовий, який перебуває на передовій, прочитавши цей пост? Забути? Це як?»
  • «Цього разу невдалий пост взагалі. У людей сльози від жахливих спогадів, а ви про свої досягнення. Що попало…»
  • «Ви просто уявіть, ваш будинок розбомбили, ваш чоловік загинув на війні, ви вдова, без дому, дитина сирота, і тут якась панночка пише, що б там не було, але це був найкращий рік, це просто… . Абсурд».
  • «Ілона, я вас дуже поважаю, але в даному випадку не погоджуюсь з вами. Прокляті росіяни змусили мене з чоловіком покинути свій будинок, своє рідне містечко і виїхати… Моє містечко Пологи з 3-го березня і по цей день а окупації. Я ніколи не нила і не нию, але як я можу таке забути?!»
  • «Зараз, прочитавши те, що ви написали, я просто в шоці. В нас що,війна вже закінчилася, чи перестали вбивати людей, чи минула загроза нового наступу? Що ви пишете? Як це забути? Як це можуть забути люди,які втратили близьких людей, дітей? І як взагалі можна писати, що цей рік такий гарний, новий будинок і т.д., коли стільки людей втратили домівки?»
  • «Давайте не забувати ніколи ціну, якою досягається ця перемога. Так, ми все відбудуємо, але багато людей не повернуть життя своїх рідних ніколи, це їх вічна біль. І наші захисники продовжують вмирати за нас кожного дня. Ми повинні пам’ятати!»
  • «Даремно вас не турбує думка людей. Бо ви заробляє те гроші в цій країні завдяки людям, що вас дивляться, завдяки рейтингу. Ви ж публічна особа. Завдяки прихильникам ви «на плаву».
  • «Нові проекти, новий будинок, змінилось на краще» … серйозно??? Рік загибелі тисяч дітей, їх батьків, синів, дочок… я вже мовчу про зруйновані будинки, про втрату всього, що збирали все життя…»
  • «Про це забути неможливо! Це в пам’яті назавжди! І війна ще не закінчилася, вона триває, і продовжуються руйнування і, на жаль, втрати …Однозначно треба рухатись далі, але і повинні бути солідарність і співчуття до інших».

«А як я маю виглядати? Що заслужила!» — Оля Полякова показала своє лице без макіяжу під час тренування

Путіністка Анна Асті, роддом із Черкащини, публічно познущалась з української мови