in

«Врятована» дитина, яка забула слова, щоб подякувати на концерті в «Лужниках» своєму рятівнику, знову живе в окупованому Маріуполі: Аня прокоментувала свій «забутий» сценарій

Користувачі мережі з України розшукали соціальні мережі тієї самої Анічки з Маріуполя, яка зі сцені в «Лужниках» напередодні роковин війни подякувала окупанту за порятунок її і «сотні тисяч дітей». Як зʼясувалося, «врятована» дитина знову живе в окупованому Маріуполі та скаржиться, що її цькують і навіть погрожують вбити.

В українському TikTok невдала промова Анни стала мемом, і за неї вона вирішила виправдатися. Українці знайшли ролик з вибаченнями за забуті слова від жительки Маріуполя.

Після того як відео Анни оприлюднили, вона закрила свою сторінку та видалила попередні ролики. Однак українці встигли зберегти деякі з них.

На одному з відео дівчина заявила, що розгубилася на сцені, бо на неї дивилися росіяни з трибун.

«Мене зараз дуже сильно хейтять, мене задирають через це і навіть погрожують вбити. Я зараз живу в Маріуполі. За мене заступаються подруги, бо багато людей не вірять, що я маріупольська», – почала зірка «Лужників».

Анна також запевнила, що її не змушували там виступати. Як тоді жителька Маріуполя опинилася в Москві – вона не пояснила. Дитина пригадала, що піднялася на сцену «зі своїми словами». Про який тоді забутий текст вона сказала ведучій, також поки неясно.

Наостанок школярка додала, що людина, яка стояла там – дійсно її «рятівник» і весь цей час вони не бачилися.

Українці скептично поставилися до виправдань Анни, зауважили багато неспівпадінь та розкритикували її за просування російської пропаганди.

«Як можна забути те, що вигадуєш на ходу?» «Врятував від сімʼї, від хати, міста», «Вона ж сказала, що вивезли. І знову там живе», «Молодець, цього разу текст не забула», «Нереалістично грає», – написали в коментарях.

«Такого ще не було за всю мою гастрольну кар’єру!» — Анна Трінчер опинилась в курйозній ситуації в Польщі за годину до концерту

«Моя Батьківщина плаче сльозами диму та попелу!» — Міла Йович присвятила для України вірш, слова якого вручну вишиють на сукні українського бренду