in

«Вона просто курка» — Оля Полякова емоційно пригадала про зрадницю Лорак

Близько двох років тому, коли РФ віддала наказ своїм військам порушити територіальну цілісність незалежної держави, українські артисти швидко розірвали усі зв’язки з країною-агресоркою та швидко виїхали звідтіля.

Однак, знайшлися і прихильники путінської влади, які прийняли рішення мовчати про повномасштабне вторгнення та продовжувати працювати в Росії. Серд них почесне місце посіла Ані Лорак, яка продала Батьківщину за криваві рублі. Ба, більше того, вона фінансово підтримує українських дітей, яких насильно вивезли з окупованих територій.

Декілька днів потому українська ртистка Оля Полякова висловилась в сторону зрадниці в інтерв’ю для Дмитра Гордона. Білявка вважає, що Кароліна просто «тупа курка», яка не бачить далі свого гаманця.

«Вона – просто курка. Бо такі вчинки роблять дуже тупі люди, які просто не бачать далі свого носа, далі свого гаманця, – додала співачка. – Я не знаю, чим це закінчиться, але зганьбити себе… Так себе зганьбити! Про Ані Лорак навіть, якщо чесно, говорити не хочеться. Вона настільки тупа, мілка людина». — відповіла Полякова.

Читайте також: Співала російські треки з росіянами на одній сцені: Світлана Лобода виступила на приватній вечірці в Дубаї

«Щось особисте і романтичне» — 22-річна «коханка» Костянтина Меладзе прокоментувала чутки про їхній роман

Любові вистачило на чотири місяці: ексчоловік Ані Лорак розлучається з українкою