in

Стан після операції погіршився: чому молода дружина Віктора Павліка не може взяти на руки свою дитину

Відома українська блогерка та дружина популярного артиста Віктора Павліка довгий час натякала шанувальникам, що на неї чекає дещо, що кардинально змінить її життя.

Підписники знаменитості припускали будь-що, втім для багатьох виявилось шоком, що зірка вирішила зробити пластичну операцію. Три дні тому Катерина Репяхова змінила форму носа. Блогерка тримає руку шанувальників на пульсі подій і розповідає, як протікає реабілітація.

Нагадаємо, що раніше дружина відомого українського співака вже показувала результати пластичної операції. Хірург змінив форму її носу, прибрав впадину на його кінчику, а також – прибрав друге підборіддя. До слова, яким буде після реабілітації ніс Репяхової вже видно, а ось підборіддя можна буде побачити, коли знаменитість зніме пов’язки.

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова зізналась: попри те, що операція та реабілітація є надзвичайно складними, вона дуже щаслива. За зізнанням зірки, вона давно мріяла виправити ті риси своєї зовнішності, які вважала недоліками. Тепер дружина Віктора Павліка стала на крок ближчою до власного ідеалу.

Разом з тим, зірка зізналась шанувальникам, що насправді реабілітація після операції проходить доволі важко. Катерина Репяхова поскаржилась на біль у животі та загальний дискомфорт. Втім, додала зірка, вона почувається вже значно краще.

«Третій день після операції і я почуваюсь набагато краще, ніж вчора. Фізично саме. Сьогодні я вже навіть піду гуляти, бо в рекомендації написано, що треба більше ходити, щоб набряки проходили» – прокоментувала дружина Павліка.

Блогерка повідомила, що набряки на обличчі стають все меншими, а синці поступово зникають. Втім, не все протікає так добре, як могло б бути – принаймні не такої реакції організму очікувала зірка. Репяхова зізналась, що навіть не думала, що живіт так набрякне та буде боліти. Знаменитість тричі на день п’є знеболювальні, втім поки що не може нахилятись і брати на руки свого сина Михайла.

«Тут я цього не роблю» — старша донька Полякової зізналась, скільки витрачає фінансів щомісяця у Великій Британії

«Продажне г*вно» — співачка MamaRika пригадала, як ще в 2012 році путіністка Таїсія Повалій «мочила» українців з вокальних шоу