in

«Хороших» серед них немає!» — Оля Полякова сфотографувавшись разом з росіянами Білоцерківською та Невзоровим потрапила у гучний скандал

Українська співачка Оля Полякова потрапила у скандал через нещодавнє фото з «харошимі рускімі».

Так, на своїй сторінці в Instagram виконавиця розмістила фото, на якому зображена з російською журналісткою та блогеркою Нікою Білоцерківською та російським опозиціонером Олександром Невзоровим.

Як розповіла Полякова, разом з ними вона провела благодійну вечерю, під час якої збирали гроші на допомогу Україні:

«Благодійна вечеря у Ніки Білоцерківської з приводу виходу книги Олександра Невзорова «Походження геніальності і фашизму». Зібрано грошей на дві карети швидкої допомоги для парамедиків!» – повідомила Полякова.

Втім, далеко не всі шанувальники співачки оцінили жест доброї волі від російських опозиціонера та журналістки: «Хороших росіян не було і не буде! Запам’ятайте це назавжди!», «Сам факт — їхня національність: це уже привід не мати з ними нічого спільного. Я б навіть не дихала з ними одним повітрям», «Хороших» серед росіян немає! Війна триває, і неважливо, яким способом вони хочуть змити нашу кров зі своїх рук… от слів немає від цього вчинку».

Була приголомшена цією благодійною вечерею й журналістка Аліна Доротюк. У своїх соцмережах вона розмістила пост, у якому також наголосила, що «хароших рускіх» не існує:

«Днями я побачила купу сторіз з лазурного узбережжя Франції, де українська співачка Оля Полякова і відома фотографиня Соня Плакидюк весело спочатку готують, потім проводять так само весело час  в компанії — увага — так званих «хароших росіян». Далі — це фото, яке ви зараз бачите. На ньому наші патріотки стоять у компанії Олександра Невзорова (який проповідував ідею фашизму і був одним із авторів нової ідеології для путіна) і Ніки Білоцерківської (якій Полякова закликала дати українське громадянство). Перший типу чистосердечно визнав свої помилки і покаявся; друга — готова прихистити у себе чи не всю українську біженську еліту (цікаво, чи не тому, що боїться санкцій і що лишиться без усіх своїх неземних благ на тому ж таки лазурному узбережжі)«, — написала Доротюк.

Лідера гурту «Жадан і Собаки» Сергія Жадана застукали на побаченні з 30-річною Христиною Соловій

«Навіщо таке показувати?» — зірка «Жіночого кварталу» Віра Кекелія показала процес сціджування молоковідсмоктувачем та засвітила сосок