in

«Її почав Путін, він винен!» — Лайма Вайкуле, підтримавши Україну, жорстоко розкритикувала росіян

Від першого дня російського повномасштабного вторгнення в Україну відома латвійська співачка Лайма Вайкуле відкрито підтримує нашу країну.

Свого часу як протест вона розглядала можливість відмовитися від своїх російськомовних пісень, але потім подумала, що не потрібно дарувати свою спадщину країні-агресору.

Тепер знаменитість за кожної можливості нагадує публіці, що українці вже понад рік страждають від повномасштабного вторгнення до їхньої країни російської армії, а також співачка сперечається з росіянами, які вдають, що це їх ніяк не стосується.

Під час інтерв’ю для YouTube-каналу «І гримнув Грем» Вайкуле зазначила, що завжди вважає за краще називати речі своїми іменами, але зізналася, що була сильно налякана в перші дні вторгнення Росії в Україну.

«Це страшна несправедливість. Ти усвідомлюєш, що не можеш нічого зробити, з’являється бажання просто кричати. Але ніхто цьому не може допомогти. Я вважаю цю війну страшною та несправедливою. Люди не можуть зрозуміти всього, що відбувається. Хто почав війну? Її почав Путін, він винен, і більше не треба нічого говорити», — наголосила знаменитість.

Вайкуле при цьому припустила, що російська публіка ще побачить її у себе вдома на сцені, правда лише за умови, що влада РФ визнає помилкою незаконну окупацію українського Криму.

Вікторія Апанасенко, яка представляла Україну на «Міс Всесвіт», повідомила про кардинальні зміни в особистому житті

«Яке перевтілення!» — Анна Кошмал приголомшила пікантною фотосесією в незвичному купальнику