in

Немає сенсу страждати: Настя Каменських відверто зізналась про не простий період у житті

Українська поп-співачка Настя Каменських, після заяви блогера Богдана Беспалова про її розлучення з продюсером Потапом, поміркувала про прекрасний період кожної дівчини – вагітність.

Вона наголосила, що останнім часом постійно стикається з питанням про материнство. Але, як заявила зірка, жодна людина не повинна втручатися в особисте життя та роздавати поради молодій родині.

Каменських в інтерв’ю Viva чітко дала зрозуміти, у неї є свій «таймінг» життя та важливих подій. Вона не збирається поспішати, адже нова душа приходить у цей світ, коли вона це відчує. Виконавиця запевнила жінок, усе відбувається так, як має бути, і немає сенсу страждати, якщо комусь не вдається завагітніти.

«Ми всі різні, у кожного свій шлях. Станеться, коли станеться. Ми не всесильні й планувати на конкретний час нове життя я не вважаю правильним, як мінімум, навіть з поваги до майбутньої дитини. Нова душа приходить у цей світ, коли вона це відчує. Дитина – це нова історія в житті кожної жінки. А для кожної історії є свій час», – поділилася своїми думками Настя.

Кохана Потапа зізналася, що з початком війни її життя кардинально змінилося. Все те, що планувала до 24 лютого 2022 року, довелося поставити на паузу. Артистка скасувала запис низки пісень та альбомів, творчі колаборації з відомими брендами. Але щоб збирати кошти для ЗСУ, вона планує поступово повертатися до всіх відкладених проєктів.

«У мене було дуже багато планів. А зараз це зупинилося, перенеслося на невизначений термін. У житті кожного з нас і раніше завжди було місце благодійності, але зараз це закладено буквально у кожному твоєму кроці. Донати з квитків, благодійні акції та збори в Інстаграмі, допомога тим, кому складно», – розповіла селебріті.

Вперше від початку слухів: звинуваченний у зраді Потап, роз’яснив ситуацію щодо офіційного розлучення з NK

«Цей чувак точно потрапить на небеса» — захищаючи Україну, загинув актор Антон Прасоленко