in

Остапчук після скандалу з колишньою продовжує облаштовувати їхній будинок з новою дружиною

Телеведучий Володимир Остапчук та його молода дружина Катерина Полтавська продовжують робити ремонт у заміському будинку під Києвом, який шоумен придбав у шлюбі з ексдружиною Христиною Горняк.

Попри скандал з колишньою щодо прав власності на нерухомість, ведучий та його нова обраниця займаються облаштування дому та прилеглої території.

Так, у сторіз в Instagram Остапчук та Полтавська показали територію заміського маєтку та повідомили, що зараз шукають ландшафтного дизайнера для створення затишного двору.

Телеведучий поділився світлиною з балкона будинку, на якому позувала Катерина, а вона своєю чергою показала, який вигляд зараз має територія.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно колишня дружина шоумена Христина Горняк негативно відреагувала на новини про те, що ексчоловік з Хновою дружиною облаштовує їхній дім. За словами нотаріусині, вона взагалі була не в курсі того, що зараз ведучий займається ремонтом, адже вони ще не погодили питання щодо поділу майна.

Горняк навіть звернулася до Катерини у своєму блозі та запропонувала спочатку викупити її частку будинку, а потім показувати у своїх соцмережах, як вона планує його перебудувати.

Натомість Остапчук впевнено відповів, що збирається жити у заміському домі зі своєю третьою дружиною Катериною.

Козерогам — муки вибору, Овнам — пошук скарбів: гороскоп по картах Таро на 17 липня

«Щаслива мить» — учасниця «Жіночого Кварталу» показалась в компанії нареченого-британця в центрі Києва